Andreea Balaban, întâlnire cu pasionații de modă dornici să descopere noile tendințe de vară

Pe 22 și 23 mai, iubitorii de modă din București au avut parte de o experiență de neuitat alături de creatoarea de conținut Andreea Balaban, în cadrul unui eveniment exclusiv TOMMY HILFIGER, care continuă să inspire și să inoveze lumea modei, oferind experiențe unice și relevante pentru clienții săi. Desfășurat în magazinele TOMMY HILFIGER din AFI Cotroceni și Băneasa Shopping City, evenimentul a atras numeroși pasionați de modă dornici să descopere noile tendințe de vară și să interacționeze cu unul dintre cei mai îndrăgiți influenceri din România.

Cunoscută pentru stilul său deosebit și pasiunea față de modă, Andreea a întâmpinat membrii valoroși ai comunității TOMMY HILFIGER, oferindu-le sfaturi personalizate și trucuri de stil.

Prezența Andreei Balaban a adus un plus de autenticitate sesiunii de shopping și a creat o legătură specială cu publicul, demonstrând încă o dată că moda înseamnă mai mult decât haine – înseamnă experiență, inspirație și conexiune.

O atmosferă vibrantă în magazinele TOMMY HILFIGER din AFI Cotroceni și Băneasa Shopping City

Pe 22 mai, între orele 15:00 și 18:00, Andreea Balaban a întâmpinat numeroși fani și entuziaști ai modei în magazinul TOMMY HILFIGER din AFI Cotroceni. Ziua următoare, între aceleași ore, a fost rândul celor din Băneasa Shopping City să se bucure de prezența ei. În ambele zile magazinele au fost animate de un flux constant de vizitatori entuziasmați, dornici să întâlnească una dintre cele mai apreciate fashioniste.

Evenimentul a fost o adevărată sărbătoare a stilului și creativității, aducând laolaltă oameni cu aceeași pasiune pentru modă și frumos.

Participanții au avut ocazia să facă selfie-uri cu Andreea, capturând momente prețioase alături de influencerul lor preferat. Energia pozitivă și abordarea prietenoasă a Andreei au creat o atmosferă relaxată și plăcută, încurajând socializarea și conectarea între pasionații de modă.

Prin demonstrații live și discuții interactive, Andreea a arătat cum piesele din noua colecție TOMMY HILFIGER pot fi combinate pentru a crea ținute fresh și sofisticate. Mai mult decât atât, aceasta a împărtășit din secretele sale profesionale, ajutând participanții să-și îmbogățească garderoba și să-și perfecționeze stilul personal.

Piese atemporale care îmbină stilul elegant cu cel casual vă așteaptă să le descoperiți și să le integrați în stilul vostru personal, inspirate de cele mai recente tendințe, care se regăsesc în colecția TOMMY HILFIGER. Nu ratați ocazia de a adăuga un strop de stil în fiecare zi din vară. Fiți parte din moda care inspiră și transformă!

Colecția Primăvara-Vara 2024 este disponibilă pe tommy.com și în magazinele TOMMY HILFIGER din România în București Mall – Vitan, Băneasa Shopping City, AFI Cotroceni, Palas Iași, Iulius Town Timișoara, Iulius Mall Cluj – Napoca, City Park Mall Constanța, AFI Brașov, Promenada Mall Sibiu și Promenada Mall Craiova.

 

***

Despre SARKK 

SARKK a fost fondată în 1998 cu scopul de a fi distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova.

De la 1 iulie 2019, compania a fost numită și distribuitor exclusiv pentru Calvin Klein în Grecia, România, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.

Extinderea companiei se bazează pe o abordare omnichannel și produsele ambelor brand-uri sunt disponibile în magazine fizice, prin parteneriate Shop In Shop, magazine Outlet, o largă rețea de clienți angro, precum și pe tommy.com

Vizând mereu o dezvoltare organică și durabilă, condusă de valorile CSR, SARKK, cu pași stabili și încrezători, este una dintre cele mai sănătoase corporații din industrie și se extinde captivând chiar și pe cei mai exigenți consumatori.        

 

Despre Tommy Hilfiger

TOMMY HILFIGER este unul dintre cele mai recunoscute brand-uri de lifestyle premium din lume, o sursă de admirație și inspirație pentru consumatori din 1985. Brand-ul creează un stil emblematic, care prinde viață la intersecția dintre clasic și nou, creat împreună cu oameni care modelează cultura la nivel global. TOMMY HILFIGER celebrează esența stilului american clasic cu o notă modernă. Tommy Hilfiger oferă consumatorilor din întreaga lume calitate premium, prin TOMMY HILFIGER și TOMMY JEANS, cu o gamă largă de colecții, inclusiv îmbrăcăminte sport, denim, accesorii și încălțăminte pentru bărbați, femei și copii. Tommy Hilfiger are un angajament de neclintit față de sustenabilitate și incluziune.

Vânzările globale în retail ale produselor TOMMY HILFIGER au fost de aproximativ 9,1 miliarde USD în 2022, iar brand-ul este susținut de peste 16.000 de asociați din întreaga lume – prezent în 100 de țări și în peste 2.000 de magazine, inclusiv cel mai mare magazin global al său, tommy.com.