Back to office with Regus | Book 1 hour and stay 2

Pentru că sezonul vacanțelor este pe sfârșite, iar cu toții vom fi back to office & back to meetings, vă prezentăm cel mai nou concept de birouri private din Cluj-Napoca cu servicii de tip ultra all inclusive.

Regus te scapă de grijile ce pot apărea odată cu închirierea unui spațiu de birou convențional. Acesta oferă servicii la cele mai înalte standarde, de la birouri individuale, open space sau spații de coworking, având beneficiul rețelei care include 3600 de centre în întreaga lume.

Regus oferă o experiență de office premium cu toate facilitățile necesare: săli de conferința modulare, copy point, servicii permanente de secretariat și un view instagramabil. 

 back to office with regus 2022 x the woman9

Regus este o companie deținută de IWG (International Workplace Group) în portofoliul căruia se mai regăsesc alte câteva branduri globale, și anume: Spaces, HQ, Signature by Regus și No18.

IWG are o experiență de peste 32 de ani în domeniul spațiilor de birouri private/flexibile și coworking, având peste 3.600 de centre în peste 900 de orașe din 125 de țări. Locația din Cluj-Napoca este prima de acest fel din afara Bucureștiului, franciza fiind deținută de TIGHolding S.R.L., companie patronată de Victor Tighinean și Anatolie Tighinean.

back to office with regus 2022 x the woman15

Ca filosofie, Regus se adresează unei palete foarte largi de clienți, fie că este vorba de un start-up cu doar câțiva angajați sau de multinaționale.

La Regus, spațiile de birouri private, cu servicii complete, oferă companiilor, indiferent de dimensiune, un mediu plin de inspirație, în care să se concentreze, să colaboreze și să obțină rezultate optime chiar în inima Clujului.

back to office with regus 2022 x the woman1

Regus Central Business Plaza Cluj-Napoca, situat într-o clădire de birouri Clasa A, amplasată în zona centrală a orașului, are o capacitate de până la 225 de locuri dedicate, care include birouri private, spații de coworking, business lounge și birouri virtuale.

De asemenea, profilurile companiilor care doresc să le ofere angajaților un astfel de spațiu de lucru sunt extrem de diverse, de la case de avocatură, la domeniul bancar, comerț online, agenții de turism, firme de consultanță, companii din sectorul IT și multe altele.

back to office with regus 2022 x the woman10

Flexibilitatea constă atât în suprafața închiriată (o firmă poate închiria de la o masă până la un etaj sau tot centrul) cât și în perioada închirierii. În mod tradițional, organizațiile sunt nevoite să semneze contracte de închiriere pentru spații pe o perioadă mai lungă de timp, între 5 și 10 ani. Spațiile flexibile de birouri au avantajul de a fi semnate pe termen mai scurt, ele se pot închiria pentru o singură oră, o zi, sau pe perioade cuprinse între 1 lună și 24 de luni.

Birourile beneficiază de climă controlabilă individual, iar încăperile asigură intimitatea clienților, atât din punct de vedere fonic, cât și vizual. Prin intermediul portofoliului divers, Regus le oferă clienților o varietate de neegalat în materie de design, amenajare, locații și clădiri, permițându-le să aleagă spațiul de lucru potrivit pentru nevoile lor unice.

back to office with regus 2022 x the woman7

Clienții care aleg un birou privat în cadrul clădirii Regus vor beneficia de servicii „all inclusive”, care includ mobilier, infrastructură IT și telecom, internet business de mare viteză, utilități, secretariat și recepție, securitate, curățenie, dar și spații comune generoase cu cabine telefonice, zonă de lounge, săli de meeting și o terasă generoasă cu acces facil către restaurant.

Companiile care vor colabora cu Regus în Cluj-Napoca vor avea acces, pe baza abonamentului, la zona de lounge din oricare dintre locațiile Regus din întreaga lume. Designul interior a fost gândit în așa fel încât toate centrele Regus din lume să arate la fel, prin urmare nu există diferențe între centrul din Cluj-Napoca și cele din străinătate.

back to office with regus 2022 x the woman12

Compania intenționează să deschidă în acest an încă un centru în Cluj-Napoca, în clădirea United Business Center, din Iulius Mall Cluj-Napoca, iar un altul în cadrul AFI Brașov. Pe viitor, Regus are în plan să deschidă centre în mai multe orașe importante din România, cum ar fi Timișoara, Sibiu sau Târgu Mureș.

Profită de oferta BACK TO OFFICE (Book 1 hour and stay 2) dedicată sălilor de meeting doar în perioada 1-30 Septembrie 2022. T

Te invităm să le treci pragul și să te convingi de calitatea serviciilor Regus. Programează-ți turul la numărul 0364 861 000 sau pe email la adresa cluj.centralbusinessplaza@regus.com și fă cunoștință cu Regus!

back to office with regus 2022 x the woman8