Back to school with Pandora | 7 talismane cu care să îți accesorizezi ținuta

Ți-ai pregătit deja ținuta pentru prima zi de școală? Indiferent că ești boboc sau urmează balul majoratului, indiferent că pășești pentru prima dată pragul facultății sau ești în ultimul an de studiu, ai propriul stil prin care te remarci și prin care lumea din jurul tău te recunoaște.

 

Conturează-ți look-ul de început de an școlar accesorizându-ți ținuta cu bijuteriile Pandora!

Poți marca începutul liceului echipându-ți brățara cu ghiozdanul Pandora din argint 925, cu zirconiu cubic. Denumit și „Bagaj de aventură”, acest talisman reprezintă simbolul perfect al unui nou început, al startului unei noi etape din viața ta.

back to school with pandora 2022 x the woman2

Cu un model inspirat din balet, acest talisman tip pandantiv cu balerini punk este perfect pentru toate acele persoane care cred în autoexprimare și își respectă convingerile.

Fii o dansatoare rebelă și dezvăluie lumii partea ta mai aparte cu acest pandantiv cu balerini punk. Arată lumii că regulile sunt făcute să fie încălcate prin intermediul acestei piese inspirate de perioada punk, ce include email roz delicat și o inscripție contrastantă pe una dintre încălțările balerinei, pe un balerin fiind prezent un tatuaj cu inimă și săgeată, iar pe celălalt – pietre strălucitoare.


back to school with pandora 2022 x the woman3

 

Dacă ești o persoană cu înclinații artistice muzicale, dă frâu liber lirismului din inima ta cu ajutorul talismanului cu note muzicale cu structură dantelată. Indiferent ce instrument studiezi, adu-ți aminte de școala de muzică sau de orele de canto cu ajutorul acestui talisman.

back to school with pandora 2022 x the woman5

 

Poate ești pasionată de artă vizuală, de culori, de pictură și ai ales să îți dezvolți această pasiune. Inspirat de ideea de a-ți urmări pasiunile și de a-ți trăi viața în mod creativ, talismanul paleta artistului este perfect pentru a scoate în evidență această latură a ta.

Acest talisman prezintă cinci culori intense reprezentate de zirconiul cubic roșu și pietrele de cristal roz, galben, verde și albastru, incluzând, de asemenea, două pensule de pictat cu detalii și mărgele din argint 925 pe mâner.


back to school with pandora 2022 x the woman6

 

Sau poate ceea ce îți place ție să faci nu are legătură cu arta, poate ai ales să îmbunătățești viețile oamenilor și să-i ajuți atunci când au nevoie, urmând drumul medicinei.

Marchează acest drum frumos cu ajutorul talismanului de tip pandantiv stetoscop în formă de inimă, ideal pentru persoanele care pun mult suflet în tot ceea ce fac pentru sufletele din jurul lor. 

back to school with pandora 2022 x the woman8

 

Desigur, știm deja că începutul unui an universitar poate fi destul de obositor. Așa că, dacă nu consumai cafea în preajma bacalaureatului, te anunțăm că sunt șanse mari să ai acest obicei după ce ajungi în sesiunea de examene.

Poartă paharul de cafea Pandora pentru a simboliza nopțile nedormite, micile pauze, un moment de relaxare și meditație, sau ieșirile cu prietenii. 

back to school with pandora 2022 x the woman4

 

Iar pentru că cel mai așteptat moment de început de an școlar este acela de a te reîntâlni cu colegii și implicit cu cei mai buni prieteni, talismanul de tip pandantiv cu piesă de puzzle strălucitoare este un memento al faptului că prietenii ne completează perfect în orice moment.

O parte a piesei de puzzle este decorată cu elemente pavé strălucitoare, iar cealaltă parte este necompletată pentru ca tu să inscripționezi propria mantră a prieteniei. Piesa se va potrivi cu o altă piesă din același talisman. Oferă-ți-o în dar ție și celei mai bune prietene ale tale și restabiliți legătura dintre voi într-un mod complet nou.

back to school with pandora 2022 x the woman7

 

Găsește bijuteriile care te reprezintă și marchează-ți momentele importante ale vieții cu bijuteriile Pandora!

Dacă ai nevoie de inspirație, o găsești pe Instagram,  Facebook și TikTok, dar și pe site-ul www.bijuterii-fig.ro, unde poți descoperi cele mai noi colecții și promoții.