Brandul românesc MAAM lansează prima sa colecție de lenjerie, semnată de Andreea Bădală

Brandul românesc MAAM, singurul producător din România de articole compresive post-operatorii în chirurgie plastică și estetică lansează prima sa colecție de lenjerie semnată de Andreea Bădală, fondatoarea celebrului brand pret-a-porter MURMUR. Cu o prezență internațională, MAAM devine și singura companie din lume care vine în sprijinul clientelor sale cu acest tip de lenjerie pentru stadiul III al recuperarării post-operatorii, ele putând fi purtate începând cu săptămâna a șasea după intervenție. 

Brandul MAAM a fost lansat în anul 2007 de către doctorul Daniela Vișinescu din dorința de a ajuta pacienții care au trecut prin proceduri chirurgicale plastice, estetice sau reconstructive să se recupereze în siguranță și de a îmbunătăți viața pacienților prin crearea de bustiere și articole de lenjerie compresive de înaltă calitate, creând, astfel, produse care sunt atât utile, dar și în care pacientele să se simtă confortabil în perioada de recuperare post-operatorie. 

Pacientele ajungeau la noi, după operații de augmentare mai ales, și își puneau întrebarea dacă vor fi nevoite să poarte tot timpul acele bustiere medicale anoste. Fiecare persoană care investește în astfel de proceduri dorește să fie văzută, să se bucure, să arate și să se simtă sexy. Ne-am dat seama rapid că pacientele aveau nevoie de încurajări, să aibă posibilitatea să poarte lenjerie decupată și frumoasă, chiar și după o perioadă post operatorie scurtă.” menționează Daniela Vișinescu, fondator MAAM. 

Colecția MAAM | Andreea Bădală este o colecție unitară creată special pentru femeile care doresc să se simtă bine în pielea lor.

„Colaborarea cu Andreea Bădală a venit natural, o urmăream de mult timp, știam ce face si la ce nivel își duce creațiile, văzusem în piesele ei atenția pentru formele corpului, îmi plăceau liniile perfect conturate ale creațiilor sale pentru propriul brand MURMUR. Ne doream o colaborare cu cineva care să coaguleze toate dorințele și nevoile clientelor noastre. Este o bucurie această colaborare cu Andreea, am învățat atât de multe în această perioadă, dar mai ales am descoperit că este o femeie care lucrează cu blândețe și curaj, care visează, materializează și aduce în creația sa tot ceea ce reprezintă.” completează Daniela Vișinescu. 

Andreea Bădală, fondatoarea și head designer MURMUR, a început afacerea în 2011 ca o reconectare cu feminitatea si senzualitatea. Aspectul feminin al femeii din anii 50, ritualul dezbrăcării și formele de lenjerie vintage traduse în pret-a-porter modern sunt repere constante ale universului MURMUR. Brandul MURMUR este purtat de VIP-uri precum Lady Gaga, Madonna, Beyoncé, Miley Cyrus, Ariana Grande, Katy Perry, Rita Ora, Kristen Stewart și Dua Lipa și a fost prezentat în publicații internaționale precum Vogue UK și revista Paper. 

Mă bucur ca universul creațiilor mele ajunge acum și la un alt tip de public într-un context în care încrederea dobândită deja de MAAM în rândul pacientelor se completează acum cu piese cu linii curajoase și feminine, specifice unui stadiu avansat al intervalului post-operator. Este prima colaborare cu brand-ul MAAM și sper să ajungem la cât mai multe femei care să se simtă încrezătoare și să se bucure deplin de propria feminitate.” – Andreea Bădală

Portofoliul MAAM cuprinde produse care răspund nevoilor pacientelor pe parcursul întregului proces de recuperare postoperatorie (etapele I, II, III), precum mărirea sau reducerea sânilor, mastopexie, reconstrucția sânilor, ginecomastie, liposucție, abdominoplastie , intervenții faciale și la brațe, gluteo-plastie și multe altele. Astăzi, MAAM este un producător european de top de articole de îmbrăcăminte compresive atât pentru femei, cât și pentru bărbați, recunoscute pentru calitatea lor excepțională, designul rafinat, confortul și funcționalitatea lor. 

 

Credit foto: Sabina Costinel

 

***

DESPRE MAAM

MAAM este singurul producător român de articole de îmbrăcăminte compresive cu marca CE, certificat în proiectarea și producția de articole de îmbrăcăminte compresive postoperatorii și îmbrăcăminte textilă conform Sistemului de Management ISO 9001:2015 și ISO 13485, care validează Sistemul de management al calității ca fiind adecvat și eficient, subliniind în același timp siguranța și eficacitatea dispozitivelor medicale.

 

DESPRE MURMUR 

MURMUR, brand internațional de haine pentru damă lansat în România în 2011 de Andreea Bădală, redefinește feminitatea și senzualitatea prin piese potrivite pentru orice moment al zilei și ocaziei de purtare. Vedete internaționale precum Madonna, Beyonce, Lady Gaga, Miley Cyrus, Kylie Jenner sau Katy Perry au purtat piesele MURMUR de-a lungul anilor.