Buchetul de flori sau cum să fii din nou independentă (pe 4 roți)

Astăzi în drumul spre casă, în fața semaforului roșu, mi-am amintit de contextul în care automobilul meu și-a revenit în simțiri, printr-o întâmplare cât se poate de inedită.

Era 8 martie, o zi cu oameni înflăcărați, orientați după cadouri, grăbiți și haotici în mișcări, dornici să încheie această zi plină. După o serie de întâlniri și un portofoliu întreg de email-uri urgente, am decis că e timpul să mă răsfăț, în salonul preferat.

Zis și făcut. Deși mi-am dorit flux în trafic, zâmbetele șoferilor și multă bunăvoință în atitudine, viața reală mi-a oferit aglomerație, claxoane, zâmbete ascunse-n nebuloasă și o atmosferă a unui spectacol avangardist, în stil românesc.

Mașina mea se defectează fix în mijlocul străzii.

A24

În acel moment, nervii mei au devenit lichizi și împroșcați în toate direcțiile. Accesez browser-ul și aleg prima companie de asistență rutieră. După doar 15 minute de infern și poluare fonică, observ în depărtare, ca o fata morgana, gigantul galben care avea să îmi trezească mașina: A24!

Când au ajuns lângă mine, simpatici și binevoitori, primul gest a fost să îmi ofere un buchet mare de bujori spunând cu simplitate „La Mulți Ani!”.Uitând complet de haosul din jur, am zâmbit stupefiată și în acel moment am realizat ce reprezintă A24: mobilitate, flexibilitate, supriză și încântare!

Compania de asistență rutieră A24 ROAD PATROL are o acoperire națională și internațională la nivel european, oferind servicii complete și de calitate: constatare, intervenție la locul evenimentului, tractare imediată cu o platformă complet utilată, transportul pasagerilor autoturismului avariat, asistență și consultanță telefonică în caz de accident, asistență tehnică telefonică, mașină la schimb, chiar și servicii de cazare. În funcție de caz, primești și un buchet mare de flori!

Puteți apela cu încredere la A24, deoarece gama celor 9 pachete din care puteți alege este cât se poate de variată: National, National+, International, Young, Senior, Mobility 1 EU, Mobility 1 EU (15 zile), Trans National, Trans International.

A24 sunt fără îndoială, raza de soare fără de care nu ne putem lipsi!

A24-1

Surse foto: safefleet.ro,