Ce beneficii neașteptate îți poate oferi o asigurare de viață? (I) | Aegon România

Când spui asigurare de viață, cel mai probabil te gândești la protecția pe care aceasta o oferă celor dragi ție în cazul în care tu nu ai mai fi. Dar o asigurare de viață nu te ajută doar în fața neprevăzutului, ci îți poate fi cel mai bun aliat în fața evenimentelor planificate din viața ta și chiar și în cele mai fericite momente.

 

Bonusuri pentru cele mai fericite zile din viața ta

 

Ia o pauză și gândește-te la un eveniment fericit din viața ta. A fost ziua în care te-ai căsătorit cu persoana iubită? Sau poate momentul în care a venit pe lume primul tău copil? Ai crede că o asigurare de viață nu are legătură cu astfel de evenimente, dar Aegon prețuiește aceste momente și vrea să le fie alături clienților nu doar la greu, ci și în zilele fericite. Tocmai din acest motiv, asigurările lor de viață cu economisire Aegon Fii Sigur și Aegon De Viitor includ și beneficii suplimentare la care nu te-ai fi așteptat.

Concret, după primul an de contract, Aegon îi răsplătește pe toți cei care i-au ales cu o primă trimestrială pentru 3 evenimente importante din viața lor.

Ce înseamnă de fapt asta?

Dacă, de exemplu, ai ales asigurarea Aegon Fii Sigur Extra cu primă lunară de 500 de lei, bonusul tău de loializare ajunge la 1500 de lei. Aceste bonusuri sunt acordate sub formă de primă suplimentară de economisire și se adaugă automat la rezerva de economisire acumulată în contul asigurării de viață cu economisire pe care o ai încheiată la Aegon.

Aegon prețuiește și răsplătește cu mici surprize, în cadouri, multe momente fericite ale clienților.

 

Căsătoria asiguratului

61 de cupluri și-au spus în acest an DA. Cu această ocazie specială, Aegon i-a felicitat și le-a trimis un set de căni cadou din care pot să își savureze cafeaua de dimineață împreună.

 

Nașterea copilului

În acest an familia Aegon a crescut cu 153 de nou-născuți. Fiecare dintre ei a primit câte o păturică în dar din partea Aegon.

 

Prima zi de școală a copilului

Emoția primei zile de școală a fost trăită anul acesta de 47 dintre copiii clienților Aegon. Ca să fie mai pregătiți pentru ce le rezervă școala, Aegon le-a trimis fiecăruia câte un atlas geografic.

 

Admiterea la facultate a copilului

10 dintre copiii clienților Aegon au intrat la facultate și au început să studieze pentru un viitor cât mai împlinit profesional. Pentru acest nou început au primit din partea Aegon o baterie externă cadou.

 

Alege asigurarea potrivită pentru tine!

 

Acum că știi ce beneficii îți mai oferă asigurările Aegon Fii Sigur și Aegon De Viitor, te invităm să calculezi în 5 pași simpli cât poți economisi pentru planurile tale de viitor, fiind în același timp protejat în fața neprevăzutului.