Ce buchete de sezon recomandă floriștii în această toamnă

Se spune, pe bună dreptate, că fiecare anotimp are farmecul său, iar asta se aplică perfect și când vorbim despre flori. Ce buchete sau ce aranjamente florale să alegi pentru cei dragi dacă vrei să surprinzi în ele frumusețea toamnei, îți spun specialiștii de la Florăria Magnolia.

Buchete în culorile toamnei

imagine1

Culoare este, de multe ori, elementul care definește cel mai bine un buchet, iar toamna este extrem de ofertantă când vine vorba despre culoare. Toamna înseamnă nuanțe fermecătoare de roșu, portocaliu, grena, arămiu și galben, așa că e obligatoriu ca buchetele pe care le oferi în acest sezon să aibă măcar una dintre aceste nuanțe.

Poți alege buchete monocrome sau, de ce nu, buchete care să conțină o bogăție de culori tomnatice. În ceea ce privește florile, alege crizanteme, trandafiri portocalii, gerbera, cale sau dalii în nuanțe potrivite.

Buchete decorate cu elemente vegetale specifice sezonului

imagine2

Toamna este anotimpul abundenței, al bogăției, iar dacă ne gândim la toamnă, ne vin în minte cu siuranță fructe de tot felul. Comestibile sau ornamentale, fructele arată spectaculos într-un buchet de toamnă.

Măceșe, merișoare sau fructe decorative precum cele de Hypericum, Pyracantha sau scoruș ornamental dau farmec oricărui buchet sau aranjament floral.

The Woman Magazine_LogoMagnolia

Frunzele sunt și ele elemente ce pot schimba semnificativ înfățișarea unui buchet. Pentru cei care iubesc toamna, schimbarea culorii frunzelor copacilor este unul dintre cele mai așteptate momente. Dacă vrei să faci un cadou unei astfel de persoane, alege un buchet sau un aranjament floral decorat cu frunze divers colorate.

Aspectul natural și asimetria se poartă în acest an, așa că un buchet cu frunze, crenguțe și fructe se va încadra perfect în trend.

imagine3

Iată, așadar, câteva elemente care pot face ca florile pe care le dăruiești în această toamnă să fie cu adevărat speciale. Pe magnolia.ro găsești astfel de buchete de toamnă ce te vor ajuta să transmiți și mai frumos mesajele pentru cei dragi.

Surse foto: Magnolia.ro

 

By Renata Iura, Content Writer magnolia.ro

autor magnolia

Renata Iura este Content Writer la magnolia.ro, cea mai mare florărie online din România. Dragostea pentru plante și flori a făcut-o să studieze Peisagistica, dar pasiunea pentru cuvinte a determinat-o să renunțe la inginerie și să înceapă să scrie. Cel mai mult îi place că, prin ceea ce face, contribuie puțin la emoția celor care primesc un buchet de flori.