Ce rujuri să folosești în sezonul de iarnă

Când spunem iarnă spunem discomfort termic, dar nu trebuie neapărat să spunem și adio modei și trucurilor de beauty care ne fac să ne simțim mai bine în pielea noastră. Nu este un secret faptul că aplicarea rujului ne dă multă siguranță de sine. Iarna aceasta culorile intense de roșu ca vinul, vișiniu și mov rămân în tendințe, dar nici nuanţele discrete de nude şi piersică nu sunt alegeri greșite, totul depinde de ce moment al zilei este și unde trebuie să te prezinți.

cosmetics-composition-with-space-on-right_23-2147692201

Trebuie neapărat să ții cont, înainte de alegerea propriu zisă a nuanței, de textura rujului. Din cauza frigului buzele se usucă mai repede, iar rujul trebuie să fie unul foarte hrănitor, cu proprietăți hidratante ca el să arate bine pentru o perioadă mai lungă de timp.

sexy-brunette-applying-red-lipstick_1187-5013

La capitolul nuanță, atunci când alegi ce ruj să aplici gândește-te unde trebuie să ajungi. Dacă locația sau tipul întâlnirii impun un aspect mai natural, atunci trebuie să mizezi pe nude sau pe nuanțe de piersică care pot merge însă și până la un roz foarte pal.

bride-with-lipstick_1157-809

Dacă dimpotrivă evenimentul sau situația îți permite să fii mai îndrăzneață, alege cu încredere nuanțele de mov, deoarece se potrivesc de minune iarna. Pe de altă parte, dacă ești o fire ușor mai conservatoare și îți plac abordările clasice, dar vrei totuși să ieși din anonimat, abordează nuanțele de ruj roșu, în toată diversitatea lor. De la clasicul roșu ca vinul, până la brodeaux, vișiniu, dar și roșul aprins, ca focul, toate se potrivesc sezonului rece.

young-woman-painting-her-lips_23-2147655348

Combină nuanțele de ruj cu un machiaj care să îți contureze trăsăturile și care să te pună în valoare. Nu uita să hidratezi constant atât buzele, cât și pielea pentru ca aspectul general să fie unul luminous și sănătos.

By Loredana Bertișan – Editor Contribuitor The Woman

2

Loredana este de profesie jurnalist, cu experiență de peste cinci ani în domeniu. A lucrat pentru mai multe publicații locale și naționale și a urmat mai multe stagii de formare în domeniu atât în țară, cât și în străinătate. Este absolventă a Departamentului de Jurnalism din cadrul Universității ,,Babeș-Bolyai”. Pe parcursul studiilor a descoperit că are o pasiune pentru partea de social și voluntariat, așadar a creat comunitatea Art4Education prin care se ocupă de campanii caritabile pentru copiii din satele României.

 Sursă foto: www.freepik.com