Ce surprize îți rezervă UNTOLD 2018?

Pe măsură ce luna august se apropie, Clujul se umple de freamăt și de nerăbdare, de turiști curioși să trăiască prima lor experiență UNTOLD sau să se bucure de noutățile ediției din acest an.

The Woman Magazine te pune la curent cu artiștii pe care îi poți vedea anul acesta, cu surprizele pregătite de organizatori și cu modalitatea prin care poți intra în posesia unui bilet redus UNTOLD 2018.

Artiștii Untold 2018

În perioada 2-5 august, fanii UNTOLD își dau întâlnire cu unii dintre cei mai buni artiști internaționali ai momentului – Black Eyed Peas, The Chainsmokers, Jason Derulo, Armin van Buuren, Kygo, Diplo, Afrojack, Tiesto, Don Diablo, Steve Aoki, Dimitri Vegas&Like Mike, Solomun, Nina Kraviz și mulți alții. Programul parțial pentru această ediție poate fi accesat aici.

The Woman Magazine_ The Chainsmokers

În premieră, UNTOLD îi aduce pe scenă pe cei de la The Chainsmokers și pe Jason Derulo, care s-au declarat nerăbdători să cunoască publicul român: „Salutare, România. Suntem The Chainsmokers și venim în România pentru prima dată la vara, la festivalul UNTOLD. Va fi incredibil, va fi un show memorabil, suntem super nerăbdători, sperăm că și voi. Ne vedem acolo!”; “Aici Jason Derulo, abia aștept să ajung la festivalul UNTOLD. Va fi un show ca în filme. Asigurați-va că aveți biletele și ne vedem acolo.”, sunt mesajele pe care le-au transmis fanilor  pe paginile lor oficiale de Facebook.

O nouă scenă

„UNTOLD 2018 vine cu o nouă supriză pentru fanii festivalului, o scenă trance pe care vor urca cei mai buni artişti ai genului. ATB, Bryan Kearny, Chicane, Ferry Corsten, Markus Schulz, Gareth Emery, Orjan Nilsen, Marlo, Simon Paterson, Solarstone, Standerwick, The Thrillseekers, Airwave, Astral Projection, Ben Gold, Bogdan Vix, Gabriel & Dresden, John 00 Fleming, Kyau & Albert, Marco V, Mark Sherry, Menno de Jong, Omnia, Richard Durand, Ruben de Ronde, Super8 & Tab şi Will Atkinson sunt doar câţiva dintre cei care vor urca pe scena trance a festivalului UNTOLD.

Noua scenă trance s-a născut din dorinţa de a le oferi iubitorilor genului din România un loc dedicat lor, unde să se reunească alături de artiştii lor preferaţi, în fiecare an”, spun organizatorii festivalului într-un comunicat de presă.

The Woman Magazine_Stage

Un final grandios

Pentru că UNTOLD a devenit, ediție cu ediție, festivalul de suflet al lui Armin van Buuren, artistul a decis să le facă o surpriză tuturor fanilor și să ofere el însuși un spectacol de final unic și memobrabil.

Edy Chereji, director de marketing și comunicare UNTOLD declara pentru ProTV că: „Surpriza în acest an în programul pe zile a venit de la Armin van Buuren, care și-a dorit foarte mult să contribuie la ceremonia de închidere a festivalului și va urca pe scenă în ziua de duminică. Promite un show incredibil, dar și surprize pentru fanii care și-l doresc în fiecare an în line-up-ul UNTOLD.”

The Woman Magazine_Armin

Reduceri pentru performanță și solidaritate

Încă de la început, organizatorii UNTOLD au susținut educația și sănătatea, oferind reduceri considerabile atât tinerilor care promovează BAC-ul, cât și celor care se alătură campaniei  de donare de sânge la nivel național.

Astfel, prin campania BAC de 10, toți cei care s-au înscris la examenul de bacalaureat în sesiunea din vară 2018, vor putea achiziționa abonamente cu reducere la UNTOLD și Neversea, în intervalul 7 iunie-20 iulie la prețuri speciale. Absolvenții care vor reuși să ia media 10 la BAC vor primi fiecare abonament gratuit la UNTOLD și Neversea și câte un voucher în valoare de 500 de lei din partea Kaufland România. Detalii despre regulament aici.

The Woman Magazine_Blood Network

Campania Blood Network merge și ea mai departe. Festivalierii vor putea dona și la caravanele mobile, de aceasta dată, din șase orașe ale țării: Cluj-Napoca, Brașov, Iași, Timișoara, București, și Constanța. Toți cei care vor dona la caravanele mobile între orele 8.00-14.00 vor primi un bilet gratuit pentru prima zi de festival la UNTOLD sau NEVERSEA.

Cât despre festivalierii care donează la unul dintre Centrele de Transfuzii din țară, ei vor primi un cod de reducere cu care pot achiziționa abonamentele la un preț special.

Toate detaliile despre programul caravanelor și regulamentul campaniei se găsesc aici.

by Izabela Rădoi, junior editor The Woman Magazine

Izabela studiază Publicitatea în cadrul Universității ,,Babeș-Bolyai”. A explorat domeniul creativ din mai multe perspective: copywriting, social media, organizare de evenimente și jurnalism. Motto-ul ei? ,,Creativity is intelligence having fun.”

Surse foto: facebook.com/UNTOLDFestival, edmtunes.com