Ceasurile NOAH

NOAH este un brand premium care proiectează, prototipează și produce ceasuri cu un design inovator, folosind un material neconvențional: LEMNUL. Cea mai importantă unealtă în atelierul NOAH este mâna. Fiecare piesă de lemn stă în mâna specialiștilor mai mult decât pe mașinile automatizate de prelucrare. Realizarea unui ceas NOAH durează până la 4 zile și trece prin mâna a 4 specialiști.

Pe site, clienții au posibilitatea să-și creeze propriul ceas de la zero, alegând fiecare element al ceasului dintr-o plajă foarte largă de opțiuni. Este imposibil să nu găsești acel ceas care să te reprezinte.

3

 De ce NOAH?

Lemn natural – Criteriile pe baza cărora alegem lemnul sunt caracteristicile tehnice și aspectul estetic. Cu cât este mai dur cu atât se prelucrează mai bine. Acesta este motivul pentru care folosim doar esențe exotice.

În plus, vei descoperi sentimentul unic de a purta un material cald la mână. Pielea nu va avea contact în niciun fel cu metal.

Rezistent la apă – Procesul de stabilizare asigură rezistența ceasurilor la stropire. Nu se recomandă scufundarea completă a ceasului sub apă.

Ușor și subțire – Ceasurile NOAH au o grosime de până la 8,5 mm și nu depășesc 35 g. Cu siguranță vei uita că porți ceas la încheietura mâinii.

Personal și unic – Dorim să invităm fiecare client în procesul de creație.

Devii astfel propriul tău designer și scoți în evidență stilul care te definește. Începe prin a alege dimensiunea ceasului, apoi esența lemnoasă pentru carcasă și cadran,  acele, secundarul, cureaua și nu în ultimul rând, cutia și gravura personalizată de pe spatele ceasului și de pe cutie. Ceasul devine creația ta unică!

1

www.noah-watch.com

Mai multe detalii, despre duritatea și mecanismele ceasurilor NOAH, doar în numărul 2 al Revistei The Woman.