Cele mai în vogă pălării ale acestei veri

Pentru acest sezon, majoritatea designerilor au propus pălăriile, accesorii care completează ținutele de vară pline de magie, rafinament și eleganță. Pălăria reprezintă un accesoriu important, atât datorită utilității sale benefice împotriva soarelui, dar și pentru accesorizarea ținutelor cu stil.

Pălăria de inspirație Cowboy

page-14

O pălărie de cowboy poate fi modernă sau tradițională, realizată din piele sau paie și poate reprezenta un accesoriu inedit, însă mai puțin pretențios. Pălăriile cowboy apar în diverse forme, culori, cu aplicații și simple și sunt potrivite pentru vacanță sau weekend-uri relaxante pe plajă.

Pălăria cu mesaje inscripționate

palarie

În acest an, pălăriile de vară cu mesaje reprezintă un must have. Mesajele amuzante sau expresii uzuale, specifice sezonului cald, pot fi un plus de originalitate. Pălăriile sunt de nenumărate feluri și sunt benefice pentru sănătatea pielii, dar și foarte chic, dezvăluind stilul celei care alege să o poarte.

Pălăria cu accesorii florale

flori2

Pălăriile de vară nu sunt doar un accesoriu care se poartă la plajă. Pot fi chiar un detaliu inedit, ce poate completa oricăre ținută de vară, pentru că oferta este variată, iar paleta modelelor este vastă, mai ales în cazul pălăriilor cu funde sau accesorizate cu flori, care pot avea culori și dimensiuni variate, devenind accesorii foarte versatile.

Pălăria Floppy

palllk

Aduce un plus de feminitate și este extrem de potrivită pentru o ținută boho chic. Pălăriile mari, cu boruri ample și ușor ondulate sunt propuse pentru femeile ușor excentrice. La mare sau la piscină este necesar să nu uităm să ne protejezăm tenul și părul, purtând pălării de soare cu boruri largi sau din paie, care dau un plus de eleganță, atât unei ținute formate doar din costumul de baie, cât și alături de o rochie ușoară din voal.

Principala tendință a verii rămâne feminitatea și naturalețea, prin accesorizarea ținutelor cu pălării inedite, care vor încanta orice femeie care dorește să se protejeze împotriva razelor soarelui, dar și să rămână în trend.

By Diana Arieșan – editor contribuitor The Woman

Sursa foto - Marta Popescu Photography

Diana este profesor pentru învățământul preșcolar cu o experiență de 12 ani și autorul cărții „ Abis în dealul sihastru”, lansată în anul 2013 (Editura Grinta, Cluj-Napoca). În anul 2015 a devenit membru al Cenaclului UBB, proiect realizat în parteneriat cu Uniunea Scriitorilor din România, Filiala Cluj. Absolventă a Facultății de Psihologie și Științe ale Educației și a Școlii Populare de Arte „ Tudor Jarda”, din Cluj-Napoca, secția retorică, Diana are preocupări pentru artă, sub toate formele sale. În perioada 2012-2014 a fost membru al trupei de teatru „ Pavlov 25”, iar în prezent își consolidează abilitățile de retor în cadrul diferitelor evenimente culturale.

Surse foto: libertateapentrufemei.ro, amazon.com, unica.ro