Cinci conferințe TED pe care orice femeie trebuie să le vadă

Uneori avem nevoie de puțină inspirație, alteori de motivația de a continua și de cele mai multe ori de experiența persoanelor care au trecut deja prin furtuna pe care noi abia o experimentăm. Conferințele TED sunt cunoscute în întreaga lume, având un impact major pentru orice categorie socială, inclusiv pentru copii și adolescenți.

La conferințele TED vorbesc de multe ori și femei puternice, cunoscute datorită mass-mediei, dar și femei mai puțin cunoscute, dar care sunt modele pentru toată lumea.

Am selectat cinci conferințe TED care îți vor da perspective noi despre frumusețe și importanța (sau neimportanța ei) într-o carieră de succes, despre cum să faci alegeri grele în momentul în care este nevoie să le faci și despre cum fericirea ta interioară te ajută în tot ceea ce faci zi de zi.

1. Why we have too few women leaders | Sheryl Sandberg

2. Looks aren’t everything. Believe me, I’m a model. | Cameron Russell

3. Please, please, people. Let’s put the ‘awe’ back in ‘awesome’ | Jill Shargaa

4. How to Be Happy Every Day: It Will Change the World | Jacqueline Way

5. Never, ever give up | Diana Nyad

By Loredana Bertișan – Editor Contribuitor The Woman

2

Loredana este de profesie jurnalist, cu experiență de peste cinci ani în domeniu. A lucrat pentru mai multe publicații locale și naționale și a urmat mai multe stagii de formare în domeniu atât în țară, cât și în străinătate. Este absolventă a Departamentului de Jurnalism din cadrul Universității ,,Babeș-Bolyai”. Pe parcursul studiilor a descoperit că are o pasiune pentru partea de social și voluntariat, așadar a creat comunitatea Art4Education prin care se ocupă de campanii caritabile pentru copiii din satele României.

Sursă foto: www.ted.com