Cinci filme de văzut dacă vrei să retrăiești viața la 20 de ani

Vrei o doză de nonconformism? Și încă puțin din energia din studenție? Vrei puțină dramă cauzată de primele iubiri din viața cuiva? Atunci trebuie să revezi filmele la care te uitai cu siguranță acum câțiva ani.

ted-movie-poster

TED este un film care deși are în centrul atenției un ursuleț de pluș, nu este în niciun caz un film pentru copii. Ursulețul este adus la viață de o dorință pusă în copilărie de către John, care, ajuns un bărbat în toată firea ar vrea să îți clădească o viață alături de iubita lui, Lori. Deși sunt de nedespărțit inițial, Ted devine motiv de șicane între cei doi, iar Lori este nevoită să-l pună pe John în fața unei alegeri.

MV5BMTk3OTM5Njg5M15BMl5BanBnXkFtZTYwMzA0ODI3._V1_UY1200_CR90,0,630,1200_AL_

The Notebook te va duce într-un cu totul alt registru. Este un film pentru care trebuie să te pregătești cu o cutie de șervețele și un ceai cald deoarece povestea de dragoste sigur îți va smulge câteva lacrimi. Allie Hamilton și Noah Calhoun se întâlnesc la o seară la carnaval și se îndrăgostesc. Părinții ei nu sunt de acord cu sentimentele și planurile fiicei lor, deoarece familia lui Noah nu este suficient de bogată și cunoscută. Ei hotărăsc să se mute departe, cât mai departe de Noah.

 daqLYaUsjrU.movieposter_maxres

The hangover este o comedie savuroasă ce prezinte peripețiile unui grup de burlaci plecați în petrecere înainte de nuntă. Doug și trei prieteni ai lui merg până la Las Vegas, iar după o noapte de pomină, despre care dimineață nu mai știu nimic, prietenii găsesc în baie un tigru, iar în șifonier un bebeluș de șase luni. Doug este însă dispărut, iar cei trei vor relua traseul din noaptea trecută pentru a-și da seama ce s-a întâmplat și pentru a-l face pe mire să ajungă la timp la nuntă.

badneighbours180

Bad Neighbors este o combinație între două lumi, ale studenților petrecăreți și a unei familii clasice, aparent perfectă. După nașterea copilului lor, tinerii părinți se mută într-o casă nouă, dar au drept vecini sediul unei fraternități de studenți.Următoarea fază în viața lor se dovedește a fi o provocare întruchipată de niște petrecăreți care și ei se confruntă, la rândul lor, cu realitățile intrării inevitabile într-o nouă fază din viața lor, cea a maturizării.

DATE NIGHT

Date night te lasă să pătrunzi în lumea lui Claire și Phil Foster, un cuplu cât se poate de obișnuit a căror viață conjugală a devenit o imensă rutină. Ca să lupte pentru relația lor, Claire și Phil au inventat “întâlnirea de sâmbătă seara”, când cei doi merg la film și apoi la restaurant. Dar încurcătura dintr-o seară face ca o rezervare să-I determine să dea drept altcineva, iar din acel moment necazurile nu le vor mai da pace. Urmăririle prin tot orașul și emoțiile la capătul (greșit) al unei arme de foc îi vor face să-și aducă aminte de ce s-au îndrăgostit unul de celălalt?

By Loredana Bertișan – Editor Contribuitor The Woman

2

Loredana este de profesie jurnalist, cu experiență de peste cinci ani în domeniu. A lucrat pentru mai multe publicații locale și naționale și a urmat mai multe stagii de formare în domeniu atât în țară, cât și în străinătate. Este absolventă a Departamentului de Jurnalism din cadrul Universității ,,Babeș-Bolyai”. Pe parcursul studiilor a descoperit că are o pasiune pentru partea de social și voluntariat, așadar a creat comunitatea Art4Education prin care se ocupă de campanii caritabile pentru copiii din satele României.

Sursă foto: www.freepik.com, www.imdb.com