COS lansează campania Primăvară-Vară 2022: BETTER LOOKS BEYOND

Better looks beyond – dincolo de un sezon, un trend, un moment, către o lume mai sustenabilă.

Campania COS primăvară-vară 2022 privește dincolo de orizont și continuă angajamentul brandului de a regândi viitorul modei.

COS_S22_HONEY DIJON

Prezentând o serie de persoane inspiraționale, care cred într-un viitor mai bun și contribuie prin activism și susținere, campania COS este condusă de supermodelul și activista Christy Turlington Burns; DJ, producătoare și susținătoare a drepturilor trans, Honey Dijon; scriitor, editor și curator Antwaun Sargent. În plus, actorul Finn Wittrock se alătură modelelor Rianne Van Rompaey, Chu Wong, Keisuke Asano, Awar Odhiang, Saye Wuo și Liam Kelly.

COS_SS22_CRISTY TURLINGTON

Fotografiată de Tim Elkaïm din Paris, fiecare portret surprinde un sentiment de evadare în diferite decoruri din Los Angeles; pe plajă la apus, în natură și deasupra vastului și nesfârșitului peisaj urban – dincolo de o singură perspectivă.

Depășind granițele dintre confort și lux, contrastul este explorat cu o croială semnătură minimalistă, revizuită – pieselor structurate din in li se alătură piese îndrăznețe cu imprimeuri grafice și nuanțe înălțătoare de cyan și portocaliu. Prin optimism și curiozitate puternică pentru ceea ce urmează, COS își inspiră comunitatea.

Promovând versatilitatea, colecțiile se adaptează momentelor de tranziție cotidiene. Stilizate de Clare Richardson, combinațiile creative și poetice construiesc fundația pentru această direcție eclectică, în timp ce măiestria rafinată, sustenabilitatea și economia circulară sunt proeminente pe tot parcursul.
COS_SS22_CHU WONG

Despre COS 

Inspirat de cultura contemporană, brandul de modă din Londra este cunoscut pentru piesele emblematice de garderobă, elementele esențiale elevate și modele inovatoare care sunt făcute pentru a rezista.

Dedicat calității și sustenabilității, COS adoptă o abordare personalizată a designului, creând colecții unice care combină funcționalitatea cu stilul atemporal.

Detaliile experimentale de design și inovarea materialelor sunt revizuite frecvent pentru a include cele mai recente progrese vestimentare și pentru a asigura utilizarea în mod atent a fibrelor, indiferent dacă acestea sunt reciclate, reînnoite sau provenite din surse sustenabile.