COS x Lea Colombo: „Au fost produse acasă, în Cape Town, unde creativitatea mea este întotdeauna stimulată de o frumusețe naturală incredibilă.”

Lumea vibrantă și atmosferică a fotografului și artistei, născută în Cape Town, Lea Colombo ajunge la COS.

Continuând să susțină comunitatea creativă, COS × Lea Colombo încapsulează o colecție în ediție limitată care stimulează starea de spirit și prezintă o expoziție captivantă în magazinul hibrid al mărcii, Coal Drops Yard din Londra. Locația, o destinație pentru cultură și experiența contemporană, prezintă în mod regulat munca creatorilor consacrați și emergenți.

COS x Lea Colombo_6

Expoziția va prezenta culorile și imprimeurile specifice practicii creative a artistei Lea Colombo,cuprinzând artă, instalații și artă experimentală.

Despre colecție, Lea Colombo a comentat: „Aceste lucrări de artă fac parte dintr-o serie de flori a mea – creez imagini puternice, vibrante și colorate în camera întunecată. Culorile vibrante și contrastante sunt juxtapuse cu imaginile florale mai blânde, reflectând explorarea mea constantă a dualității, tensiunii și echilibrului. Au fost produse acasă, în Cape Town, unde creativitatea mea este întotdeauna stimulată de o frumusețe naturală incredibilă – a transfera acest lucru pe îmbrăcăminte este un frumos schimb de energie.”Directorul de design al COS, Karin Gustafsson, a spus: „Suntem întotdeauna inspirați de alte discipline creative – oportunitatea de a colabora cu Lea și de a-i explora procesele unice ne-a permis să luăm ADN-ul mărcii noastre și să reimaginăm cu adevărat design-urile prin munca ei.

Îmbrățișând sinergia dintre artă și modă, prezentăm abordarea entuziastă a Leei asupa culorii, care stimulează starea de spirit și modul în care ea îmbrățișează o abordare individuală a stilului.”

COS x Lea Colombo (3)

Campania, strâns legată de culoare și emoție, pe care Colombo a și fotografiat-o, prezintă trei imprimeuri exclusive pe articole de bază pentru sezonul cald pentru bărbați și femei, incluzând tricouri, cămăși, rochii și accesorii. Dedicate inovării și promovarii unei economii mai circulare, toate piesele de înot pentru femei folosesc țesătură durabilă Econyl® – o fibră de nailon regenerată 100% care poate fi reciclată continuu.

COS x Lea Colombo (1)

Colecția capsulă este disponibilă la nivel global pe cos.com și în magazine selectate doar pentru o perioadă limitată.

Despre COS

Inspirat de cultura contemporană, brandul de modă din Londra este cunoscut pentru piesele emblematice de îmbrăcăminte, elementele esențiale de lux și modelele inovatoare care sunt făcute pentru a dura. Dedicat calității și sustenabilitatii, COS adoptă o abordare personalizată a designului, creând colecții unice care combină funcționalitatea cu stilul atemporal. Detaliile experimentale de design și inovarea materialelor sunt revizuite frecvent pentru a include cele mai recente progrese vestimentare și pentru a asigura utilizarea în mod atent a fibrelor, indiferent dacă acestea sunt reciclate, reînnoite sau provenite din surse durabile.

Despre Lea Colombo

Artistă autodidactă născută în 1993 în Cape Town, Africa de Sud, Lea Colombo este un nomad creativ. Activitatea ei comercială ca fotograf și regizor i-a consolidat locul printre cele mai influente nume în modă la nivel mondial, în timp ce profilul ei de artist de calitate câștigă rapid influență. Recunoscută pentru stilul ei îndrăzneț și saturat, Colombo examinează valorile și conexiunile dintre culoare, lumină și emoție. Arta ei reflectă personalitatea ei – nu îi este frică să își depășească limitele.

Despre COS Coal Drops Yard

Magazinul COS din King’s Cross este situat în istoricul Coal Drops Yard, un cartier inovator pentru cumpărături și stil de viață, proiectat de firma de arhitectură de top, Heatherwick Studio. Magazinul integrează mărci independente de wellbeing și branduri de lifestyle, edituri, alături de piese selectate cu atenție din colecția COS.

După ce și-a stabilit ferm pozitia de colaborare cu artiști, care celebrează influențele mărcii, din domeniile designului și arhitecturii, COS își împărtășește inspirațiile și interesele într-un spațiu hibrid, un concept de magazin reimaginat, care oferă o experiență cu totul unică.

Magazinul acționează ca o platformă multifuncțională care găzduiește lucrări specifice spatiului, cum ar fi Orbits ale designerului Paul Cocksedge și Conifera ale arhitectului Arthur Mamou-Mani și studioul său omonim, oferind în același timp un spațiu de galerie artiștilor emergenti.

Anul acesta, în sprijinul London Craft Week, designerul și țesătorul de textile Maria Sigma a găzduit demonstrații live și a creat o vitrină unică folosind fire COS reciclate. Magazinul a găzduit, de asemenea, compozitorul și dramaturgul Klein, care a prezentat un DJ set rar, ca parte a unui element special conceput în afara locației, al celebrului COS × Serpentine Galleries Park Nights.