Crina Ciocian, CEO The Woman, împărtășește experiența sa la volanul noului Mercedes-Benz Clasa C

Ultimele șase luni le-am petrecut la volan alături de un partener exceptional: Mercedes-Benz Clasa C pus la dispoziție de către ATP Motors, partener de mobilitate cu tradiție proiectului The Woman. 

A fost o călătorie plină de rafinament și eleganță. În această scurtă incursiune, voi împărtăși cu voi impresiile mele despre această perioadă petrecută la volan, atât în interiorul orașului cât și în afara lui.

Înainte de a ajunge să conduc Mercedes-Benz Clasa C, am avut așteptări ridicate, iar acest autoturism nu a dezamăgit în niciun fel. De la primul moment în care am urcat la volan, m-am simțit îmbrățișată de confort și tehnologie de vârf. Interiorul elegant, finisajele de calitate superioară și atenția la detalii au subliniat faptul că acesta nu este doar un autoturism obișnuit – este o experiență în zona de high-end pe patru roți.

Credit foto: Clau Morar

Am condus modelul MERCEDES-BENZ C 200 4MATIC, Capacitate cilindrică 1496 cm3, Putere 204 CP, transmisie automată. Punctez în cele ce urmează cele mai importante caracteristici observate de către mine: 

 – Design elegant și bun gust: Clasa C se remarcă printr-un design exterior și interior care emană eleganță și bun gust. De la linii fluide și proporții armonioase până la finisaje premium și detalii de lux, acest model atrage privirile și impresionează cu fiecare detaliu.

Credit foto: Clau Morar

– Performanță puternică și eficientă: Motorul puternic de 204 CP al modelului Mercedes-Benz Clasa C200 oferă o experiență dinamică și plăcută la volan. Capacitatea sa de a îmbina performanța cu eficiența consumului de combustibil este remarcabilă.

– Tehnologie avansată pentru siguranță și confort: Clasa C integrează cele mai recente inovații tehnologice pentru a asigura siguranța și confortul pasagerilor. Sistemele avansate de asistență la conducere, cum ar fi asistența activă pentru menținerea benzii de rulare sau asistența la frânare de urgență, contribuie la creșterea nivelului de siguranță pe șosele. În plus, tehnologiile de infotainment și conectivitate, precum sistemul MBUX (Mercedes-Benz User Experience), aduc o experiență digitală de vârf în habitaclul mașinii.

Credit foto: Clau Morar 

– Confort și lux interior: Habitaclul Clasei C este proiectat cu atenție pentru a oferi un nivel de confort și lux excepțional. De la scaunele ergonomice și materialele premium până la iluminarea ambientală personalizabilă și sistemul de climatizare avansat, fiecare aspect al interiorului este conceput pentru a oferi o experiență plăcută și relaxantă.

Credit foto: Clau Morar

– Design aerodinamic și eficiență energetică: Mercedes-Benz a investit într-un design aerodinamic și în tehnologii de eficiență energetică pentru a reduce consumul de combustibil și a emisiilor de CO2. Formele fluide și detaliile aerodinamice contribuie la îmbunătățirea eficienței mașinii, oferind în același timp o estetică elegantă și modernă.

Credit foto: Clau Morar

Aceste caracteristici esențiale contribuie la poziționarea noului Mercedes-Benz Clasa C ca unul dintre cele mai rafinate și performante automobile din segmentul său, oferind o experiență de conducere de neuitat pentru șoferii care apreciază bunul gust, confortul și tehnologia avansată.

În concluzie, experiența mea cu conducerea Mercedes-Benz Clasa C a fost una care mi-a depășit așteptările în cele mai bune moduri posibile. De la confortul și performanța excepțională până la designul sofisticat și tehnologia avansată, acest automobil este cu adevărat o experiență de conducere excepțională pentru orice femeie cu un stil de viață complex, care apreciază bunul gust și rafinamentul în viața sa cotidiană.

Despre ATP Group – partener de mobilitate The Woman, de peste 5 ani de zile

Cu o prezență solidă de aproape trei decenii pe piața auto, ATP Group a evoluat constant, adaptându-se cerințelor și trendurilor industriei. Începând cu 1995, ATP Group și-a conturat drumul către succes, inițial ca distribuitor de piese auto pentru camioane, pentru a deveni ulterior unul dintre cei mai renumiți integratori de produse și sisteme pentru mobilitatea persoanelor și mărfurilor.

Prin liniile sale de business, ATP Group acoperă o gamă diversificată de servicii și produse, oferind o experiență completă în domeniul auto. ATP Motors, cu reprezentanțe și centre de service la Baia Mare, Oradea și Sânnicoară, reprezintă un centru autorizat de vânzare și service pentru mărcile Mercedes-Benz, Mazda, Suzuki, MG și altele. Cu o preocupare constantă pentru inovație și cunoaștere, ATP Group s-a diferențiat printr-un parcurs remarcabil, de la distribuție la producție și vânzare de autovehicule de transport rutier și persoane.

Credit foto: Andreea Emanuela

Flota ATP Group este una diversificată, reflectând diversitatea brandurilor și a serviciilor pe care le oferă. De la autoturisme elegante și sofisticate la modele atractive de camioane și autobuze electrice, ATP Group asigură că fiecare brand și fiecare divizie sunt corect reprezentate.

Serviciile principale oferite de ATP Group sunt variate și adaptate nevoilor clienților. Centrul auto ATP Motors desfășoară activități de dealer auto și service multibrand în cele trei locații din Baia Mare, Oradea și Sânnicoară. În plus, ATP Trucks, cu unitatea sa de producție din Baia Mare, se ocupă de asamblarea camioanelor Truston și a autobuzelor electrice ATP Bus. În timp ce ATP Exodus, primul pilon al grupului, este producător al suprastructurilor Stamer, echipând camioanele produse sub brandul ATP Trucks.

Prin inovație, cunoaștere și dedicare constantă, ATP Group continuă să se impună ca un lider în industria auto, oferind soluții complete și de încredere pentru mobilitatea actuală și viitoare.

Credit foto coperta: Andreea Emanuela