Cum poti organiza o nuntă în 3 zile? Târgul de nunți Love and Marriage Expo, Cluj-Napoca

Viitori miri au nevoie de trei zile ca-n povești pentru a-și organiza nunta. Nici mai mult, nici mai puțin. Târgul de nunți Love and Marriage Expo are loc în 18-20 ianuarie 2019 la Wonderland Cluj în noua sală de evenimente și dă restartul modului în care sunt percepute la nivel național târgurile de nunți.

Love and Marriage Expo pune la dispoziția viitorilor miri cele mai actualizate oferte din gama de lux cu privire la rochii de mireasă, costume, pantofi, accesorii și servicii dedicate și aduce la târgul de nunți parteneri de încredere pentru a le fi alături pe perioada evenimentului memorabil din viața lor.

Produse din gama de lux,  prezentate în weekendul 18-20 ianuarie 2019 la Wonderland

Nunta poate fi organizată în 3 zile cu parteneri strategici prezenți la Love and Marriage Expo: designeri de rochii de mirese, cu atenția îndreptată spre materialele fine precum mătase sau dantelă, furnizori ai brandurilor de renume internațional, designeri care creează costume de miri made to measure.

love and marriage logofas-01

Evenimentul aduce în atenția publicului consilieri specializați, cu zeci de ani experiență în domeniu, aflați în topul comercianților de lux din țară.

Experți care lucrează cu produse internaționale pe zona de hairstyle și make-up, experți care investesc în aparaturi de ultimă generație în domeniul remodelării corporale sunt cei cu care participanții vor intra în contact la Love and Marriage Expo – Târgul de nunți.

Organizatorii acestui târg știu ce înseamnă căutarea rochiei potrivite și tocmai de aceea, aceștia pun la dispoziție participantelor zeci de modele de rochii care să își merite investiția, astfel încât modelul ales să avantajeze domnișoarele care își doresc ca rochia să le fie ca în visele lor.

Pentru viitoarele mirese care nu și-au imaginat acel moment al vieții lor până acum și sunt nehotărâte, Târgul de nunți Love and Marriage Expo pune la dispoziție cele mai bune sfaturi ale furnizorilor de rochii de mireasă și de accesorii prin colecții de top.

Nici viitori miri nu sunt uitați, aceștia vor putea alege costume de poveste, dar și costume avangardiste.

Love and Marriage este târgul de nunți care te face să îți imaginezi ziua nunții încă de când pășești la Wonderland Cluj Resort. Fiecare cuplu își dorește să aibă nunta anului, să fie memorabilă, iar Love and Marriage aduce cei mai căutați și importanți furnizori pentru acest eveniment.”, spun organizatorii Libero Media.

Invitații, mărturii, fotografii, decorațiuni, DJ, artiști de top

Furnizorii care livrează produse de calitate sunt prezenți la Love and Marriage Expo, târgul de nunți dedicat viitorilor miri. Tendințele anului 2019 în materie de nunți sunt prezentate pe parcursul celor trei zile de eveniment, când viitori miri pot încheia contracte cu furnizori de top din țară.

Pe parcursul evenimentului, viitorilor miri le este recomandat să își gestioneze atenția spre ceea ce doresc ei să ofere invitaților, dar și lor înșiși: o experiență de neuitat și organizarea nunții mult visate cu ajutorul celor trei zile de târg.

Despre Libero Media

Libero Media este agenția de publicitate full service, ce oferă clienților săi, încă din anul 2009, servicii integrate de marketing online și offline, comunicare și relații publice, concept și organizare de evenimente corporate și private, facilitare personalizare materiale publicitare, reușind astfel să acopere zonele de ATL, BTL, TTL și New media.