Definire perfectă pentru sprâncene cu Brow-Me!

Sprâncenele sunt considerate rama feței și trebuie să le acorzi importanța cuvenită atunci când le definești, fie că este vorba despre pensat sau conturat cu produse special dedicate sprâncenelor. Definirea acestora îți poate schimba întreaga fizionomie și conferă  un aspect luminos și plăcut sau, din contră, un aspect dur.

Atunci când îți definești sprâncenele este important să ții cont de faptul că trebuie să fie în armonie cu trăsăturile feței, iar culoarea aleasă să fie cea potrivită pentru tine. Culoarea produsului pentru sprâncene trebuie să o alegi în funcție de nuanța naturală a acestora, dar trebuie să iei în considerare și nuanța părului tău și subtonul pielii tale.

cupio_-_the_woman_magazine

De curând am lansat o gamă specială pentru conturarea sprâncenelor, Brow-Me!, care este compusă din șase geluri de culori diferite și oferă definire perfectă sprâncenelor. Are o textură gel-cremă care îi conferă un finish natural și este rezistent la apă și la transfer. Când aplici gelul pentru sprâncene, este recomandat să folosești o pensulă specială plată cu vârf unghiular din păr sintetic.

Culorile din gama profesională de geluri pentru sprâncene Brow-Me! sunt: Blonde, Taupe, Soft Brown, Auburn, Dark Brown și Ebony.

Nuanța Blonde 

Este potrivită pentru persoanele cu părul blond sau șaten deschis.

Cupio - The Woman Magazine 1

Nuanța Taupe

Este potrivită pentru persoanele cu părul blond închis sau șaten.

Cupio - The Woman Magazine 2

Nuanța Soft Brown

Este potrivită șatenelor.

Cupio - The Woman Magazine 3

Nuanța Auburn

Este special pentru roșcate.

Cupio - The Woman Magazine 4

Nuanța Dark Brown

Este potrivită pentru persoanele cu părul șaten închis sau brunetelor.

Cupio - The Woman Magazine 5

Nuanța Ebony

Este potrivită celor cu părul negru și cu firele de sprâncene foarte închise spre negru.

Cupio - The Woman Magazine 6

Gama Brow-Me! se adresează atât profesioniștilor din domeniul make-up-ului,  cât și persoanelor care doresc un produs de calitate pentru sprâncene. Folosind gelul, poți contura sprâncenele, poți umple golurile, desenând linii fine care să imite cât mai bine firele de păr și poți obține un aspect definit al acestora și forma dorită.

Toate cele șase culori de geluri le găsești  pe www.cupio.ro în secțiunea Make-up – Make-up ochi.

Sursă foto: cupio.roMakeup Artist: Ovidiu Perța. Model: Monica Felicia