Descoperă ușurința de a dărui alături de Cosmetic Plant

Adesea se spune că pentru a trăi o viață fericită, trebuie să ne numărăm binecuvântările.

Noi credem cu tărie că una dintre cele mai mari binecuvântări ale vieții sunt oamenii din jurul nostru. Persoanele dragi, care au fost și vor fi acolo pentru noi, indiferent de moment, circumstanțe sau situație.  Acestea sunt persoanele care merită toată dragostea, atenția, grija și dăruirea noastră.

În acest an, Cosmetic Plant te invită să sărbătorești arta de a dărui celor dragi!

Pentru că a dărui înseamnă mai mult decât a face cuiva un dar. A dărui din suflet înseamnă să oferi fără să aștepți ceva în schimb. A dărui înseamnă cinstire, dedicare, grijă, apreciere, iubire. Înseamnă să găsești plăcerea în a-i face fericiți pe cei din jurul tău. Pentru că viața este mult mai frumoasă atunci când o împărtășim cu cei din jurul nostru.

Deoarece știm cât de important este să surprinzi persoanele iubite cu cele mai inedite surprize, am conceput noile seturi cadou Cosmetic Plant, gândite până în cel mai mic detaliu. Spune adio accesoriilor de împachetat, timpului pierdut pentru pregătirea cadoului și bucură-te de ușurința de a dărui cu noua colecție de seturi personalizate pentru fiecare vârstă!

Seturi Cadou_Usurinta de a darui_Cosmetic Plant

Seturile sunt disponibile în 6 variante, 5 dintre ele fiind 100% vegane, și sunt destinate atât îngrijirii tenului, cât și îngrijirii corpului:

Setul cadou Argan-Aloe este potrivit fiecărei femei preocupate de hidratarea, întreținerea și regenerarea tenului uscat sau normal, cu vârsta între 20-70+ ani. Acesta cuprinde o cremă de zi, o cremă de noapte și o cremă pentru mâini și unghii, toate conținând ulei de argan bio și extract bio de aloe vera.

Setul cadou Lift Up este potrivit fiecărei femei preocupate de hidratarea, protejarea și reîntinerirea tenului uscat sau normal, cu vârsta între 30-70+ ani. Acesta cuprinde o cremă antirid de zi și un lapte demachiant cu acid hialuronic, LIFTONIN®-XPRESS și extract de magnolie. (Vegan)

Setul cadou Body este potrivit fiecărei femei preocupate de hidratarea, hrănirea și catifelarea pielii corpului, indiferent de vârsta pe care o are. Acesta cuprinde un exfoliant corporal și o cremă pentru corp cu ulei de măsline bio. (Vegan)

Setul cadou Vitamin C Plus 30+ este potrivit fiecărei femei preocupate de hidratarea, catifelarea și netezirea tenului normal sau uscat, cu vârsta peste 30 de ani. Acesta cuprinde o cremă antirid hidratantă și o apă micelară cu Vitamina C Tetra și ulei esențial de portocale. (Vegan)

Setul cadou Vitamin C Plus 40+ este potrivit fiecărei femei preocupate de hidratarea, creșterea fermității și reducerea ridurilor tenului normal sau uscat, cu vârsta peste 40 de ani. Acesta cuprinde o cremă antirid pentru fermitate și o apă micelară cu Vitamina C Tetra și ulei esențial de portocale. (Vegan)

Setul cadou Vitamin C Plus 50+ este potrivit fiecărei femei preocupate de hrănirea, regenerarea și reducerea ridurilor tenului normal sau uscat, cu vârsta peste 50 de ani. Acesta cuprinde o cremă antirid regenerantă și un ser antirid forte cu Vitamina C Tetra și ulei esențial de portocale. (Vegan)

Alege setul cel mai potrivit, desprinde banda și oferă bucurie femeilor dragi din viața ta. Este atât de simplu!

Seturile sunt disponibile online pe www.cosmeticplant.ro și  în lanțurile de magazine Cora, dm sau Carrefour.

Despre Cosmetic Plant

Cosmetic Plant este unul dintre cei mai cunoscuţi producători de produse cosmetice din România. Afacere de familie înființată în 1991 la Cluj-Napoca, compania a adus în prim-plan calitatea produselor fabricate. Farmacista Ileana Mester, fondatoarea Cosmetic Plant, cu o experiență de peste 20 de ani în cosmetologie, a crezut în puterea pe care natura o poate conferi științei și a mizat pe folosirea ingredientelor naturale în toate produsele sale.

Recunoscută și la nivel internaţional, Cosmetic Plant a urcat în ultimii ani pe podiumul World Quality Selections, cel mai important concurs internațional de calitate a produsului din lume organizat de către Monde Selection, Bruxelles. În 2015, Crema antirid de zi BIOLIV ANTIAGING a obținut Trofeul Internațional al Înaltei Calități (International High Quality Trophy) și, pentru al treilea an consecutiv (2013, 2014 şi 2015), marele premiu Grand Gold Award. Crema GreenStem antiaging de zi matifiantă a câștigat, în 2014 şi 2015, distincția Gold Award. De asemenea, Serul Lift Instant din gama Lift Up are în prezent două premii Gold Award câștigate la World Quality Selections în 2017 și 2018, cât și premiul Best Drugstore Skincare Product, obținut în cadrul German Beauty Awards 2016.

Articol scris de Cosmetic Plant.

Noemi Konta, Specialist Marketing Cosmetic Plant