ECCO prezintă ECCO COZMO PF, colecția care ne inspiră să petrecem timp de calitate împreună

ECCO prezintă cea mai nouă colecție – ECCO COZMO PF, a cărei direcție dictează „timp de calitate împreună, în confort”. O colecție ce ne inspiră să petrecem timp împreună, fie că alegem să călătorim sau că optăm pentru o plimbare în oraș, de la mic la mare.

Prin volumetria tălpii și a designului exterior, colecția COZMO PF urmează tendințele, dar în același timp păstrează direcția minimalistă a brandului, printr-un design simplu, atemporal.

Pantofii din colecția ECCO COZMO PF sunt confecționați din piele interior-exterior, sunt ușor de fixat și potrivit, sunt prevăzuți cu două barete din piele care se închid cu scai sau cataramă, astfel încât să te bucuri de potrivire personalizată. Talpa din PU (poliuretan) este direct injectată pe calapod, fiind ultra confortabilă, ușoară și flexibilă. Confortul oferit de talpă te ajută să te bucuri de planurile tale mai mult timp fără compromisuri.

Colecția ECCO COZMO PF este disponibilă în mai multe culori: bej, maro, negru, dar și matcha, roz, albastru, culori predominante în colecția pentru copii. Colecția este disponibilă atât pentru femei, bărbați, cât și pentru copii, fiind alegerea perfectă pentru matchy-matchy shoes.

„De la sezon la sezon investim în confort și calitate. Anul acesta sandalele ECCO COZMO PF vin în culori neutre, dar și pastel, mai ales în colecția pentru copii. Ca și noutate, în acest sezon avem sandalele ECCO COZMO PF, ce urmează tendințele sezonului, cu talpă supradimensionată și design chic.” – Cristiana Manzat, Marketing Manager ECCO România

O sandală statement care nu sacrifică nimic din confortul caracteristic ECCO, COZMO PF este definită de talpa sa robustă și anatomică. Aceasta este completată de curelele din piele integrală moale și căptușită, exagerate în mod deliberat pentru a face o declarație de stil puternică. Tehnologia ECCO FLUIDFORM™ se adaptează inteligent la forma piciorului purtătorului, asigurând un confort superior pe tot parcursul zilei (și al nopții).

Paleta monocromă strictă de bej, albastru și negru, plus talpa înălțată a ECCO COZMO PF, le transformă într-o opțiune relaxantă și revigorantă și pentru ocazii mai formale, după lăsarea serii.

Parte din aceeași colecție, ECCO COZMO clog sunt opțiunea ideală pentru plajă. Totodată modelele prevăzute cu detalii metalice oferă o notă de eleganță, devenind ideale pentru un outfit office. Toate modelele sunt potrivite pentru sezonul cald.

Ideale atât pentru vacanță, cât și pentru oraș, produsele COZMO PF se potrivesc perfect unei ținute pentru sezonul estival, pentru viața urbană activă. Talpa confortabilă susține confortul unei zile active din oraș, iar o ținută lejeră, vaporoasă de vară este aliatul perfect pentru ECCO COZMO PF. 

Având o dimensiune redusă, colecția ECCO COZMO PF este ideală pentru bagajul de vacanță. Produsele sunt alegerea perfectă, indiferent de momentul zilei, datorită stilului minimalist. Poți alege să le asortezi unei ținute de zi sau de seară, în vacanța ta sau să le porți la întâlnirile cu prietenii. Pot fi purtate atât la ținute lejere, vaporoase de vară, cât și la ținute office.

Poartă ECCO COZMO PF pentru un sezon de amintiri care să dureze o viață întreagă!

Despre ECCO 
ECCO este o afacere de familie fondată în urmă cu peste 60 de ani, în 1963, de către soții Karl și Birte Toosbuy, cu visul de a-și construi propria fabrică de încălțăminte. Valorile orientate spre familie se află în centrul a ceea ce face ECCO, compania fiind deținută și în prezent de familia Toosbuy.