ECCO SHAPE – Pe culmile confortului

Cum ar fi ca purtarea tocurilor să nu mai însemne automat renunțarea la confort și la libertatea de mișcare? Datorită eleganţei şi tehnologiei inovative, brandul danez ECCO a demontat clasicul compromis, conform căruia femeile trebuie să renunţe la confort în favoarea eleganţei.  

De ani de zile, industria de încălţăminte pentru femei a căutat inovaţii de design şi tehnologie care să permită femeilor să se bucure de un confort real atunci când aleg să poarte pantofi cu toc. Noua colecţie a sezonului primavară/vară 2018 ECCO SHAPE reprezintă o gamă modernă de încălţăminte pentru femei, proiectată anume pentru a sustine idea de „mişcare naturală perpetuă”, care oferă un confort somptuos de zi cu zi, fără a compromite însă eleganţa.

The Woman Magazine - Ecco Shoes mai 3

Confortul noii colecţii ECCO Shape 55 Peep Toe Sleek este rezultatul îmbinării unor tehnologii şi materiale inovatoare, cum ar fi tehnologia FLUIDFORM™, o tehnologie brevetată a brandului ECCO, transformând astfel colecţia ECCO SHAPE într-una dintre cele mai confortabile colecţii de încălţăminte cu toc lansate vreodată.

Această nouă colecţie însă nu este apreciată de către femei doar pentru confortul oferit, ci şi pentru eleganţa sa. Cu o siluetă elegantă şi feminină, sandalele ECCO Shape 65 Sleek au un toc de 65 mm confortabil, rezistent şi flexibil. Inovația adusă de tocul Shape este tocmai faptul că acesta oferă iluzia optică de a fi cu 15 mm mai înalt decât este în realitate.

The Woman Magazine - Ecco Shoes mai 2

Mersul pe tocuri devine de acum o plăcere cu sandalele ECCO SHAPE 65 Block, prevăzute cu un sistem de confort ultra-modern şi sofisticat. Shank-ul anatomic cu PU pe ambele părţi oferă confort optim pe toată perioada purtării şi creează un suport anatomic cu o susţinere ideală a greutăţii piciorului.

Noua colecţie se găseşte în toate magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov, Sibiu şi Galaţi, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro.

Despre ECCO

ECCO, brand de încălţăminte de renume internaţional care combină stilul şi confortul, şi-a construit succesul bazându-se pe design modern, piele de calitate şi tehnologii inovative. Înfiinţat în 1963, ECCO este unul dintre puţinii producători mari de încălţăminte din lume care deţin şi controlează fiecare pas al procesului de producţie şi de vânzare. De asemenea, este unul dintre cei mai mari producători de piele de înaltă calitate din lume, pielea ECCO fiind folosită atât la crearea de produse de încălţăminte şi accesorii proprii, cât şi distribuită unor branduri de lux internaţionale. Astăzi, produsele ECCO se vând în 88 de ţări, în peste 2.000 de magazine ECCO şi peste 14.000 de alte puncte de vânzare la nivel mondial. Compania este deţinută de familie şi are peste 20.000 de angajaţi în întreaga lume. www.ecco.com