Eroi în halate – vă mulțumim! | Ioana Susan, Chic Bijoux

Dragi oameni frumoși,

Sunt Ioana Susan, fondatoarea brandului Chic Bijoux. În imaginea de mai jos nu sunt eu, ci oamenii spre care doresc să atrag atenția prin această postare. Astăzi scriu din suflet un mesaj pentru voi, cei care sunteți în jurul nostru încă din 2010, dar și pentru voi cei care acum ne cunoașteți.

campanie scut pentru spitale banner patrat

Ceea ce ne definește pe noi este bucuria de a crea bijuterii și de a fi mai aproape de voi prin fiecare poveste pe care o personalizăm, iar acum a venit momentul să scriem o nouă poveste împreună, să ne unim în lupta contra acestui virus care ne-a schimbat viețile atât de repede.

Astfel, începând de astăzi ne alăturăm proiectului SCUT PENTRU SPITALE al Asociatia ZI de BINE, proiect susținut și de către noi.

Pentru a ne arăta sprijinul, am creat o brățară din Argint care să fie simbolul recunoștinței noastre față de cadrele medicale, cei care sunt în prima linie zilele acestea, cu mesajul: Eroi în halate – vă mulțumim! Aceasta poate fi găsită aici: https://chicbijoux.ro/blog/eroi-in-halate-va-multumim.htm 

Prețul unei brățări este de 65 de lei (transport gratuit), dintre care 40 de lei vor fi donați pentru a sprijini această cauză.

E imperios necesar acum să ne sprijinim unii pe alții și să arătăm fiecare empatia, respectul și gratitudinea nemărginită pentru acești adevărați eroi, iar în schimb vom purta la mână simbolul sprijinului lor.

P.S. Prima donație din partea noastră a fost transmisă deja și ne dorim, cu ajutorul vostru, să facem mai mult și mai bine!

Cu drag,
Ioana Susan, fondator Chic Bijoux