Ești BOGAT

Vino dacă ești BOGAT! Sună curajos, nu? Mai ales pentru un brand on și offline care se ocupă cu comercializarea de produse realizate de designeri români. Unii ar zice că e un call to action brutal de onest, alții ar zice că e un mod de comunicare sarcastic, noi spunem că se citește exact așa cum se scrie folosind un filtru propriu de interpretare.

Deși în alb și negru bogăția pare a avea o singură definiție legată de material și cantitativ să nu uităm că Henry Ward Beecher spunea că „Devenim bogați nu datorită lucrurilor pe care le dobândim, ci datorită lucrurilor la care renunțăm.”

Molecule F și Skin Deep au renunțat la ideea de respectare a unor așa zise reguli impuse de conduita business-ului clasic, au depășit barierele creativității, au ales să îndrăznească să-și etaleze bogăția prin lansarea inelului BOGAT.

inel bogat shop 31

Inelul BOGAT by Molecule F X Skin Deep reprezintă primul produs lansat dintr-o serie de produse realizată de Molecule F în colaborare cu câte un designer din portofoliu.

Rezultat dintr-o prietenie strânsă, o relație profesională de lungă durată, credința în aceleași valori, promovarea lor și argint masiv, inelul BOGAT va putea fi cumpărat la prețul de 420 lei din Molecule F Concept Store, Etaj I, Promenada Mall sau comandat online pe www.molecule-f.com și www.touchskindeep.com.

Produsul este un manifest pentru ieșirea din tipare și pentru etalarea bogăției, așa cum o percepe și și-o asumă fiecare:

Mirela Bucovicean Bogat1

Marina Moldovan Bogat1

Sandra Discobold Bogat1

Tudor Ionescu Bogat1

Un zâmbet, o călătorie, un like în plus pe Instagram, un prieten, o poză bună, o aniversare, un yacht, un film bun, o noapte liniștită, o viață fără griji, un suflet împăcat, un cer senin, un strigăt de bucurie… you name it, dar te rugăm, recunoaște că ești BOGAT.

Make a statement: Poartă-ți bogăția zi de zi și amintește-ți că ai de ce să afirmi că ești BOGAT!

Virgil Godeanu Bogat1

Și dacă tot am decis că ești bogat, e posibil să ai mulți prieteni. Așa că te invităm să dai sfoară în țară pentru că avem un concurs pe Instagram Molecule F:

GET RICH OR DIE TRYING #estibogat!

În Molecule F Concept Store veți găsi începând de vineri, 09.06.2017, ora 10.00 stickere Ești Bogat! Dacă nu le vedeți, try harder, sunt pe desk-ul opulent auriu. Fiecare are dreptul la un singur sticker în schimbul numelui și adresei de email.

Dacă ne arăți de ce ești bogat într-un mod creativ folosind stickerul EȘTI BOGAT la vedere,  ai automat o reducere de 50% la inelul BOGAT powered by Molecule F X Skin Deep  achiziționat  doar din Molecule F Concept Store.

Nu uita să:

- Pui stickerul “Ești Bogat” la vedere și să te fotografiezi

- Dai tag Molecule F și Touch Skin Deep

- Folosești hashtagul #estibogat undeva în textul descriptiv al fotografiei postate

- Mergi cu dovada în Molecule F Concept Store pentru ridicarea premiului

Concursul se desfășoară până la 30.06.2017

 

By Prioteasa Robert – Editor contribuitor The Woman 

Concept & Styling: Mirela Bucovicean & Marina Moldovan

Fotografii: George Enache

Protagoniști:

Sandra Discobold – director de creație

Tudor Ionescu – muzician

Mirela Bucovicean – owner Molecule F

Marina Moldovan – designer

Virgil Godeanu – fashion blogger