Expoziția „Viața împreună / Life together”, la Elite Art Gallery: O călătorie fascinantă în universul familiei

Deschiderea oficială a expoziției „Viața împreună / Life together”, a artistului Ștefan Doru Moscu, a avut loc într-un cadru emoționant, asemenea lucrărilor de pe simeze.

Joi, 4 aprilie, a avut loc vernisajul expoziției „Viața împreună / Life together” a artistului Ștefan Doru Moscu. Cu o abordare plină de sensibilitate, acesta a împărtășit pe pânze experiențele și sentimentele legate de viața în familie, capturând esența și frumusețea legăturilor interpersonale. Invitații au avut ocazia de a se conecta cu propriile emoții și de a interacționa nu doar cu tablourile, ci și cu artistul, care a venit însoțit de cele mai importante persoane din viața sa: soția și fiul lor. 

Expoziția „Viața împreună / Life together” poate fi vizitată până pe 3 mai, de luni până vineri, la Elite Art Gallery (Piața Națiunile Unite, nr. 3-5), între orele 11:00 – 19:00.

 

Credit foto: Anca Arambașa

 

Despre Elite Art Gallery

Elite Art Gallery are drept scop promovarea artiștilor plastici contemporani, prin organizarea unor ample proiecte culturale care expun publicului noi forme de exprimare artistică, abordări inovatoare ale artei moderne precum și ale unor valori deja consacrate. 

Mai multe detalii despre seria evenimentelor expoziționale Elite Art Gallery  sunt disponibile pe Facebook și Instagram, cât și pe http://www.eliteart-gallery.com/