Tineri antreprenori: Fashion, lifestyle & marketing sub aceeași umbrelă, cea a Adelinei Oprea

Adelina Oprea, pornește un business în zona de fashion online după ce a activat mai bine de 6 ani în acest domeniu. Adelina este specializată în marketing și în dezvoltarea prezenței online a magazinelor. Cea mai mare parte din activitatea ei a fost derulată în cadrul magazinelor online de fashion din România, de unde și experiența și capacitatea de a identifica nevoile unor astfel de afaceri.

Comerțul online în România s-a dezvoltat foarte mult în ultimii 10 ani și a fost remarcabilă cererea pentru produse din zona fashion și lifestyle.

adelina-oprea-fashionup-cover-800

 „Cel mai important în comerțul online, așa cum am experimentat și văzut în piață, este să ieși în față cu ceva, să fii cunoscut, iar utilizatorii să aibă încredere în tine. Pe acești piloni a pornit și ideea Champaigns, care a venit de la sine într-o piață care se maturizează rapid. Am fost contactată în dese rânduri de prieteni și oameni din online care îmi cereau ajutorul pentru magazinele lor online. Nu reușeam să îi refuz. Cred cu tărie că puterea unei piețe e dată de performanța fiecărui jucător și îmi doream să-mi testez abilitățile în acest mediu. Astfel identificam oportunități pentru ei și îi ajutam. Acum mă bucur că o voi putea face prin această agenție lansată în premieră pentru piața din România“, a declarat Adelina Oprea, fondatoare Champaigns.

 

Printre primii clienți ai acesteia sunt Sandalandala și ZorileStore, care și-au externalizat departamentul de marketing către Champaigns, cărora li se adaugă si alte magazine precum Zaza Boutique, Moja și Zonia.

 

Investiția în Champaigns a fost de 5.000 de euro, cea mai mare parte din sumă fiind alocată pentru strategia de brand și branding. Odată cu lansarea pe piața din România și stabilirea primelor parteneriate, strategia pe termen lung include o extindere la nivel european și global în următorii ani. Primii pași pentru dezvoltare au fost deja stabiliți prin discuții avansate cu un proiect de cosmetice bio din Australia și cu un jucător din comerțul online din Dubai.