Fashion tips pentru o ținută stylish

Dacă mergi la un interviu la care vrei să-ți impresionezi posibilul angajator prin stilul tău vestimentar, sau pur și simplu vrei să ai un look super stylish într-o zi obișnuită, aceste tips-uri cu siguranță îți vor fi de folos!

1. Accesorizează!

Accesoriile pot schimba instant orice look simplu și îl pot transforma în unul perfect studiat! Dacă ești grăbită, dar vrei să arăți bine în același timp, accesoriile îți vor rezolva problema.

Încearcă cerceii cal din colecția Animation by SNOB (350 de lei).

6

2. Folosește tehnica de layering!

Layering-ul reprezintă purtarea hainelor în straturi. Suprapune câteva dintre piesele tale favorite pe care nu te-ai fi gândit că poți să le porți în acest fel – încearcă să porți rochia ta preferată de vară, cu un pulover din lână peste.

Încearcă rochia cămașă Tilda by Ioana Ciolacu (930 de lei).

 2

și pulover gri Chunky Giant by Ioana Ciolacu (1000 lei).

3

3. Adaugă puțină culoare!

Dacă deschizi dulapul și vezi doar tonuri pale sau tușe de alb-negru, este timpul să adaugi puțină culoare. Poate fi dificil, dar încearcă să adaugi culori diferite garderobei tale și vei fi surprinsă de rezultate!

Încearcă pantalonii trainers Etno Star by Lana Dumitru (625 de lei).

7

4. Încearcă texturi diferite!

Vei fi surprinsă de impactul pe care un mix de texturi îl va avea asupra look-ului tău. Obține o combinație spectaculoasă din două materiale: pielea și dantela!

Fustă din piele Isabelle by MANOKHI (1650 lei) 

4

Top Keira by Corina Vlădescu  (1440 lei).

1

5. Poartă o culoare statement!

O culoare statement este ușor de purtat și te va scoate pe tine și outfit-ul tău rapid în evidență. Optează pentru un look neutru și adaugă o piesă într-o culoare puternică, cum ar fi o jachetă de culoare roz sau galbenă.

Încearcă jacheta Storm by PARLOR (1900 lei).

5

By Miruna Tarabega – Editor Contribuitor The Woman