“Femei Puternice în HR” campania lunii Martie – luna dedicată femeilor din HR

70% dintre specialiștii pe care îi regăsim în domeniul HR sunt femei, rolul acestora fiind extrem de important în industrie.

Astfel, The Woman alături de UCMS by AROBS celebrează în luna martie, femei din industria HR, lideri care sunt în spatele a tot ceea ce înseamnă relația dintre o organizație și angajații săi.

Femei ale acestei industrii, aflate în poziții cheie de management sau leadership, sunt cele cărora le-am acordat titulatura de „om al oamenilor”. Sunt acele femei care, traversând ultima perioadă, au fost nevoite să regândească strategii, să pună în aplicare planuri noi și neașteptate cât mai repede, să se adapteze, să găsească soluții noi și să le schimbe de la o zi la alta, toate pentru și cu scopul de a ajuta oamenii, oamenii lor. De aceea, am ales să punem în lumină aceste femei ale căror activitate de zi cu zi poate fi sumarizată în conceptul de „people growth”.

Campania Femei Puternice în HR este inițiată și susținută de către UCMS by AROBS. Companie inovatoare cu capital 100% românesc, UCMS by AROBS este specializată în dezvoltarea de soluții integrate de management al resurselor umane și salarizare, cu o experiență de peste 25 de ani pe piața din România.

O serie de interviuri cu femeile puternice din HR, care să prezinte calitățile lor excepționale de leadership, dar și cele necesare gestionării cu succes a relației dintre angajat și angajator vor marca luna martie, ca urmare a parteneriatului The Woman x UCMS by AROBS.