Femeia cu cele mai lungi picioare din lume inspiră tinerele fete să fie mai încrezătoare

Rusoaica Ekaterina Lisina este deținatoare titlului Guinness World Records pentru cele mai lungi picioare. Picioarele ei au o lungime de 132 cm, măsurătorile fiind realizare de către profesioniști.

eka6

În vârstă de 29 de ani, Ekaterina provine dintr-o familie de oameni înalți. Deși s-a simțit întotdeauna foarte confortabil acasă, a fost mereu tachinată la școală. Unul dintre motivele pe care rusoaica a aplicat pentru Guinness World Records a fost pentru că își dorește să fie:

„O sursă de inspirație pentru fetele care nu sunt foarte încrezătoare”

Problemele întâmpinate, zi de zi, de Ekaterina Lisina sunt multe, de la găsirea  unor pantaloni care se potrivesc la locurile din avion sau mașină. Este dificil, de asemenea, să își găsească pantofi care să se potrivescă, deoarece poartă mărimea 47.

eka1

Cu toate acestea, este optimistă și afirmă faptul că există și unele avantaje, când ai cele mai lungi picioare din lume:

„Pot să merg mai repede decât alți oameni” 

În ciuda performanțelor sportive, Ekaterina a dorit întotdeauna să fie model, așa că a renunțat la baschet pentru a-și continua acest vis.

eka 3

Ca rezultat, a reușit să obțină un al doilea titlu Guinness World Records pentru cel mai înalt model profesional:

   „Sunt foarte fericit că am cele mai lungi picioare din lume”

Cea mai lungă înregistrare a picioarelor a devenit un titlu iconic în istoria Guinness World Records, titularul recordului de până acum este Svetlana Pankratova, de asemenea din Rusia, cu peste 15 milioane de vizualizări pe YouTube.

By Diana Arieșan – editor contribuitor The Woman

Processed with MOLDIV

Diana, profesor pentru învățământul preșcolar, cu o experiență de 12 ani în domeniu, este autorul cărții „ Abis în dealul sihastru”, lansată în anul 2013 (Editura Grinta, Cluj-Napoca). În anul 2015 a devenit membru al Cenaclului UBB, proiect realizat în parteneriat cu Uniunea Scriitorilor din România, Filiala Cluj. Absolventă a Facultății de Psihologie și Științe ale Educației și a Școlii Populare de Arte „ Tudor Jarda”, din Cluj-Napoca, secția retorică, Diana are preocupări pentru artă, sub toate formele sale. În perioada 2012-2014 a fost membru al trupei de teatru „ Pavlov 25”, iar în prezent își consolidează abilitățile de retor în cadrul diferitelor evenimente culturale.

Surse foto: firkee.in, guinnessworldrecords.com, upstorify.com. Sursă articol: guinnessworldrecords.com