Gala Premiilor Oscar 2024: lookurile vedetelor pe care le vom ține minte

A venit momentul să discutăm și, de fapt, să dezbatem, poate cel mai așteptat moment din seria galelor de premii din 2024 și anume, Premiile Oscar. 

Cea mai importantă seară de la Hollywood și-a desemnat câștigătorii și, cu această ocazie, noi putem să ne bucurăm de lookurile vedetelor care au pășit pe covorul roșu, în ținute fabuloase și purtând machiaje emblematice, demne de o asemenea gală. 

Așadar, haideți să vedem care au fost vedetele cu cele mai frumoase lookuri la gala de anul acesta:

 

1.Anya Taylor-Joy

Buzele colorate foarte ușor, un eyeliner intens și gene cu volum – aceasta este o combinație câștigătoare când vine vorba de machiaj, iar Anya Taylor-Joy a pus-o în valoare într-un mod perfect, sub amprenta artistului Georgie Eisdell pentru Dior. 

 

2.Emma Stone

Marea câștigătoare a serii a strălucit pe covorul roșu, purtând un machiaj extrem de fin, cu pielea glowy și ochii accentuați cu un eyeliner subtil, care au realizat o pereche impecabilă cu rochia pastelată Louis Vuitton. 

 

3.Zendaya

Știm deja că Zendaya ne impresionează de fiecare dată cu lookurile ei și, bineînțeles că și de data aceasta a avut o apariție memorabilă plin finețea de care a dat dovadă, atât în ceea ce privește machiajul fresh și minimalist, cât și când ne referim la coafură, unde a optat pentru un bob cu cărare pe o parte. 

 

4.Margot Robbie

Actrița a ieșit puțin din zona lookului Barbie cu care ne-a obișnuit până acum, atât în ceea ce privește cromatica ținutei, cât și în materie de makeup și păr, optând pentru un machiaj extrem de simplu, aproape un no makeup makeup look, și pentru niște onduleuri rebele.

 

5.Becky G

Cântăreața a adus un plus de culoare și strălucire prin blush-ul aplicat ascendent și pielea bronzy, dar și prin buclele lungi și diafane care au completat perfect ținuta.

 

6.Lupita Nyong’o

Nu știm ce ne place mai mult: coafura cu aer regal sau machiajul shimmery, realizat de makeup artistul Nick Barose pentru Chanel. Cert este că Lupita a avut un look superb, care i-au pus în valoare frumusețea și rafinamentul cu succes. 

 

Ție ce look ți-a plăcut cel mai mult?

 

Sursă foto: Getty Images

 

Editor: Antonia Lestyan