Georgiana Mușat-Szabo, Manager Centru BLOOM: “Experiența acumulată în alte domenii, îmi oferă oportunitatea de a vedea lucrurile și din altă perspectivă.”

Încă din copilărie a fost și i-a plăcut să fie o persoană independentă. Familia i-a stat mereu alături și lucrul care i-a  plăcut cel mai mult a fost acela că părinții au știut să îi lase libertatea de a lua deciziile importante în viață singură, fără să încerce să o influențeze. A avut mereu sprijinul familiei, însă faptul că în anumite etape ale vieții s-a descurcat prin forțe proprii, a făcut-o să se simtă și să fie mai puternică.

Are în parcursul profesional 8 ani de experiență în marketing – de la șuruburi până la lenjerie intimă –  domeniu în care s-a perfecționat constant, iar astăzi conduce alături de soțul ei centrul  de înfrumusețare Bloom din Cluj-Napoca. 

 

  1. 1. Cum te-ai prezenta, într-o singură propoziție?

O ardeleancă pe fast forward.

  1. 2. Povestește-ne puțin despre tine, despre backgroundul și parcursul tău de până acum

Am ales întotdeauna varianta mai complicată în viață în majoritatea lucrurilor pe care le-am făcut, din motive inexplicabile. M-am născut, am copilărit și am făcut primii ani de școală și liceul în Făgăraș și, deși aveam înclinații umaniste, am decis sa urmez în școală un profil real. În timp ce toți colegii mei au ales varianta simpla de a merge la facultate în Brașov și Sibiu, eu am ales varianta mai îndepărtată, a Clujului deși nu îl văzusem niciodată.  

Mi-am făcut studiile universitare și postuniversitare în Cluj. Am făcut marketing pentru o mare varietate de domenii: de la șuruburi și până la lenjerie intimă pentru femei, și după 8 ani de zile, același lucru inexplicabil care m-a atras în Cluj, m-a determinat să mă mut la București, unde am început să fac marketing pentru porci și vaci, lucrând într-o multinațională care se ocupă de ameliorarea genetică animală.  

“Cred cu tărie în puterea de a influența universul atunci când îți dorești cu adevărat ca anumite lucruri să se întâmple. Viața poate fi magică uneori.”

Fiind un oraș extrem de ofertant pentru dezvoltare personală și pentru antreprenoriat, Bucureștiul mi-a oferit o nouă oportunitate: aceea de a înființa și dezvolta, împreună cu cel care avea să devină în scurt timp soțul meu, o companie de consultanță în domeniul finanțărilor nerambursabile. Pentru aproape încă 8 ani de zile marketingul și consultanța de management au fost domeniile în care m-am perfecționat și am investit.

A fost o perioadă extrem de frumoasă în care viața mi-a oferit pe lângă oportunitățile de dezvoltare profesională, multe lucruri frumoase pe plan personal: o familie împlinită. Acesta a fost și motivul pentru care ne-am decis după cei 8 ani de stat în tumultosul București să ne întoarcem la Cluj pentru a avea o viață mai liniștită și pentru a investi într-un nou domeniu de activitate, total necunoscut nouă.

FB_IMG_1555066558354

  1. 3. Cum ești ca persoană, dincolo de femeia antreprenor?

Încă din copilărie am fost și mi-a plăcut să fiu o persoană independentă. Familia mea mi-a stat mereu alături și lucrul care mi-a plăcut cel mai mult a fost acela că părinții mei au știut să îmi lase libertatea de a lua deciziile importante în viață singură, fără să încerce să mă influențeze. Am avut mereu sprijinul familiei, însă faptul că în anumite etape ale vieții m-am descurcat prin forțe proprii, m-a făcut să mă simt și să fiu mai puternică.

Lucrurile sunt la fel și acum, îmi plac momentele în care mă simt independentă, însă ceea ce imi dă putere acum, ca soție și mamă, sunt bucuriile și reușitele întregii familii. Cred că aici viziunea mea s-a schimbat față de trecut, pentru că între timp “eu” am devenit “noi”.

Și mai cred cu tărie în puterea de a influența universul atunci când îți dorești cu adevărat ca anumite lucruri să se întâmple. Viața poate fi magică uneori!

  1. 4. Despre afacerea ta în câteva rânduri? 

Dintotdeauna am fost atrasă de lucrurile frumoase și feminine, iar faptul că am avut în trecut o experiență într-un domeniu dedicat femeilor, cel al lenjeriei intime, cât și faptul că ofer consultantă pe finanțări nerambursabile altor firme m-au determinat să investesc în propria afacere: un centru de înfrumusețare.

Cu atât mai mult cu cât, în decizia de a demara un astfel de business a cântărit foarte mult faptul că în ultimii ani această industrie a înfrumusețării, da vorbim de o industrie, s-a dezvoltat foarte mult, iar clienții serviciilor de înfrumusețare nu numai că au crescut, dar s-au și educat și au devenit tot mai conștienți de necesitatea acestor servicii.

2019-04-19-09-24-28-254

Astfel, din toamna anului 2018 am înființat Centrul de estetică și remodelare corporală BLOOM, un centru de înfrumusețare localizat, într-o zonă foarte liniștită din vecinătatea grădinii botanice.

Împreună cu soțul meu, ne-am implicat trup și suflet în acest proiect și am încercat să pornim acest proiect ca la carte. Am făcut un studiu de piață, am stabilit o strategie și niște obiective clare. Am investit în echipamente și tehnologii de ultimă oră pentru a oferi clienților noștri o gamă variată de servicii de înfrumusețare destinate persoanelor de ambele sexe. Ne-am perfecționat personalul câteva luni de zile înainte de a demara activitatea. Am investit în promovare și în imagine și cu siguranță o vom face în continuare deoarece suntem încă la început de drum.   

Este un proiect frumos la care țin foarte mult și pe care doresc să îl dezvolt și mai departe prin investiții în noi tehnologii pentru a oferi în viitorul apropiat servicii care nu se regăsesc în acest moment în alte centre de înfrumusețare din Cluj-Napoca.

  1. 5. Care sunt serviciile de bază ale Centrului BLOOM?

Centrul BLOOM a fost gândit de la început ca un centru de înfrumusețare destinat atât femeilor cât și bărbaților. Prin ceea ce facem vrem să îi ajutăm pe clienții noștri să ajungă la cea mai bună versiune a lor, în ceea ce privește aspectul fizic și sănătatea lor. Oferta noastră e variată și cuprinde servicii de remodelare corporală: electrostimulare corporală, infrasaună, masaj anticelulitic, drenaj limfatic, dar și terapii premium, mai puțin cunoscute la nivel de Cluj, cum ar fi: crioradiofrecvența corporală care este o combinație între crioterapie și radiofrecvență cu rezultate similare cu cele ale criolipolizei sau HImFU (High Intensity Multifocused Ultrasound) care are efectele unei liposucții nonchirugicale, cu rezultate vizibile chiar după prima ședință.

Printre terapiile faciale pe care le oferim se numără: radiofrecvența, crioradiofrecvența facială, drenajul limfatic facial, microdermabraziunea cu pulbere de diamant, tratamentele faciale cu IPL pentru tratarea inestetismelor faciale, cât și una dintre cele mai căutate terapii faciale: oxigenarea hiperbarică.

dav

Oferta Centrului de înfrumusețare BLOOM e completată de serviciile de epilare definitivă cu IPL cu tehnologia E-light ce îmbină cu succes Lumina Intens Pulsată cu Radiofrecvența pentru o epilare fără durere adaptată tuturor tipurilor de piele.

Oferim clienților noștri înainte de încheierea oricărui tip de abonament serviciul de evaluare corporală profesională, iar pe baza acestei evaluări și a istoricului medical al clienților facem recomandări în privința terapiilor și a abonamentelor personalizate, adaptate pe specificul fiecărei persoane.

Pentru bărbați am rezervat o zi pe săptamană dedicată lor: miercurea. Dacă femeile sunt privilegiate în general și sunt văzute ca principale “consumatoare” de servicii de înfrumusețare, noi nu am vrut să îi defavorizăm pe reprezentanții sexului opus și le-am pregătit o gamă variată de terapii corporale, faciale și chiar și epilare definitivă, toate adaptate nevoilor lor.

Dorim să oferim servicii complete de remodelare corporală, motiv pentru care am demarat recent o colaborare cu Nutriționista Patricia Rusu pentru a le oferi clienților noștri servicii de consultanță nutrițională, deoarece încercăm să îi facem pe clienții noștri să înțeleagă că succesul terapiilor noastre depinde și de stilul de viață pe care îl au, de nutriție și de mișcare. Până la urmă vorbim de un efort cumulat, un efort de echipă.

  1. 6. Cu ce crezi că te diferențiezi de cei din industrie?

Cred că ceea ce ne diferențiază de cei din industrie este tocmai experiența acumulată în alte domenii, care îmi oferă oportunitatea de a vedea lucrurile și din altă perspectivă. Pentru mine sunt elementare în acest business: calitatea serviciilor oferite, suportul oferit pe lângă aceste servicii, serviciile complementare cu care venim în întâmpinarea nevoilor clienților noștri, recomandările și parteneriatele strategice, și cel mai important: sănătatea clienților noștri. Prin aceste recomandări am atras clienți până acum și constituie o certificare a calității serviciilor noastre și cea mai bună metodă de promovare. Suntem deschiși la parteneriate relevante și îi alegem cu atenție pe cei care ne reprezintă.

  1. 7. 3 cuvinte care te definesc.

Determinare. Versatilitate. Competitivitate

Sursa foto: arhiva proprie