Mirela Susan, Dermavision | Să fii medic e mai mult decât o profesie, e o ”înzestrare”

Iubește oamenii și viața. Crede că să fii medic e o înzestrare pentru care trebuie să ai har și să-ți pese cu adevărat de cei din jur. Este în permanentă căutare a noțiunii de frumos și știe că pentru a practica medicina la cel mai înalt standard e nevoie de sacrificii personale mari.

În 2010 a pus bazele clinicii Dermavision, iar astăzi conduce o clinică cu un concept integrativ care reuneste mai multe specialități medicale responsabile de modul cum arată și se simt femeile din România.

Dr. Mirela Susan ne-a invitat  în noul spațiu al clinicii Dermavision pentru a descoperi ce înseamnă pasiunea pentru frumos din perspectiva unui medic dermatolog. 

 

Cum te-ai prezenta, într-o frază?

Sunt o persoană responsabilă, implicată total în ceea ce fac, sinceră, entuziastă și sufletistă.

  1. Vrem să te cunoaștem mai bine. Vorbește-ne puțin despre ceea ce faci zi de zi.

Sunt medic primar dermatolog, doctor în științe medicale, cu specializări în medicină estetică. Mereu am fost pasionată de frumos și, implicit, atrasă de latura estetică a dermatologiei.

Pornind de aici, am dezvoltat un concept integrativ de clinică de estetică, în care specialiști din mai multe domenii combină talentul lor cu tehnologiile cele mai moderne și performante. Adăugăm grija excepțională față de pacienți, iar rețeta este completă.

Iubesc oamenii și iubesc viața! Sunt două dintre motivele pentru care am ales această profesie, deși să fii medic e mai mult decât o profesie, e o ”înzestrare”, trebuie să ai și har. Mă străduiesc să practic medicina la cele mai înalte standarde, iar asta, după cum vă puteți da seama, înseamnă sacrificii personale mari. Dar când apare, pe buzele pacientului mulțumit, acel zâmbet inegalabil…, uiți toate eforturile pe care le-ai făcut.

Și mai este ceva. Pentru a fi un medic bun, ai nevoie și de un set de calități…umane. De-a lungul anilor, am înțeles că, pentru a fi cu adevărat un medic bun, sunt esențiale empatia și comunicarea cu pacientul. Doar așa îi poți câștiga încrederea, iar terapia va fi astfel mai eficientă.

Mirela Susan 1 web

  1. Care este povestea Dermavision?

Povestea Dermavision a început în anul 2010, cu un mic cabinet de dermatologie în Cluj-Napoca, într-un spațiu de 56 mp, închiriat. Am început timid, dar apoi am crescut frumos și sănătos. Numărul din ce în ce mai mare de pacienți și dorința mea de a oferi și alte servicii medicale au dus la extinderea structurii inițiale într-un concept integrativ, care reunește mai multe specialități responsabile de modul cum arătăm și ne simțim. În căutarea permanentă a noțiunii de frumos, conceptul clinicii noastre poate fi sintetizat în următoarea expresie: Beautiful inside & out. Și uite așa am ajuns în anul 2018 să ne mutăm în casă nouă: o clinică de 1000 mp, în centrul municipiului Cluj-Napoca, special construită în acest scop, unde avem inclusiv bloc operator.

Am investit mult în acest proiect deoarece cred cu tărie că investițiile în tot ceea ce înseamnă sănătate- echipă și aparatură medicală performantă- sunt necesare pentru a le oferi pacienților atât condiții corespunzătoare, cât și acel loc cald, drag, unde să revină cu plăcere și încredere.

poza clinica 6

  1. Care era percepția ta asupra viitorului tău profesional, in copilărie?

Încă din copilărie am fost atrasă de tot ceea ce înseamnă munca în spital. Bolnăvicioasă fiind, mergeam des prin spitale și eram fascinată de activitatea asistentelor și a doctorilor. Mi se părea extraordinar să poți să ajuți oamenii bolnavi. Țin minte că făceam injecții la păpuși și mă jucam așa ore în șir, fără să mă plictisesc. Imaginea aceasta s-a transformat, a crescut o dată cu mine, ajungând astăzi să fie viziunea unui medic: Clinica Dermavision.

Nu mă văd făcând altceva decât medicina și sunt foarte mulțumită și împlinită că am reușit să cresc într-un domeniu atât de greu, dar în același timp atât de frumos! Spun, cu mâna pe inimă, că fac zi de zi ceea ce îmi place și că merg cu drag la muncă! Cum era acel hastag, #ILoveMyJob?!

  1. Care sunt tratamentele și serviciile clinicii?

Serviciile de bază sunt orientate către dermatologie și medicină estetică. Oferim consultații și tratamente anti-aging, începând de la cele minim invazive, până la cele chirurgicale, complexe, de corectare a anumitor imperfecțiuni estetice. Credem în prevenție și în sănătatea pielii, credem că este important să ne îngrijim pielea de la o vârstă tânără, pentru a îmbătrâni frumos.

Tratamentele noastre sunt bazate și pe tehnologie, pentru că astăzi practic nu mai putem gândi medicina fără lasere sau anumite dispozitive revoluționare ce ajută la menținerea sănătății și a frumuseții.

poza clinica 5

  1. Cu ce crezi că te diferențiezi de cei din industrie?

Ne place să spunem că suntem mai speciali decât alți colegi de-ai noștri de breaslă prin faptul că avem acest concept integrativ, ce reunește sub același acoperiș toate tratamentele disponibile la ora actuală în medicină estetică. Aici, în clinica noastră. medicii dermatologi și chirurgii pot găsi rezolvare la (aproape) orice problemă estetică.

Suntem singura clinică de dermatologie din Cluj-Napoca dotată cu bloc operator, cu saloane de chirurgie și terapie intensivă. De asemenea, clinica este dotată cu lasere de ultimă generație, și ne asigurăm că este ultima generație, credeți-mă, achizițiile și facturile le fac personal. Profesionalismul și implicarea medicilor, atmosfera prietenoasă și echipa ambițioasă și pozitivă fac din clinica noastră un loc unic unde revii cu drag.

Ne diferențiem prin entuziasm, dăruire și pasiune! Pe toate le punem în slujba pacienților, pentru ca aceștia să fie mulțumiți de rezultate și să plece de la noi cu zâmbetul pe buze.

  1. 3 cuvinte care te definesc.

Ambițioasă, curajoasă, perseverentă.