GetSetClean – Cât valorează timpul tău liber? L-ai petrece făcând curățenie?

Brand-ul GetSetClean, înființat de un cuplu de români, își are începuturile încă din anul 2012, în Marea Britanie, din dorința unei femei dornice de a fi independentă și a construi ceva doar al ei. Dorința ascunsă a multor persoane de a demisiona și a deveni propriul șef a fost pusă în practică de Elena Ștefan.

Revoluționarea pieței serviciilor de curățenie din România

Elena avea deja o poziție de top într-o companie de renume, dar într-o zi a decis, împreună cu soțul ei, să se mute la Londra și să o ia de la zero, construind o mică afacere de familie. Acest business a devenit extrem de popular în capitala Marii Britanii.

GetSetClean a intrat pe piața din România la începutul anului 2017. În colaborare cu alte două firme de IT software din Cluj-Napoca, reprezentate de Raul Rusu și Alex Chiș, soții Elena și Cristi Ștefan și-au propus să revoluționeze piața serviciilor de curățenie din țara noastră, dar și online-ul.

Get Set Clean -1 The Woman Magazine

Totul a pornit după ce, petrecând mai multe concedii în România, au remarcat că firmele de curățenie de aici au prețuri ridicate, oferind în schimb servicii, în timp, lipsite de flexibilitate.

Astfel, a apărut și la noi modelul GetSetClean, sub motto-ul „Suntem aici ca să ajutăm”, din dorința sinceră a fondatorilor de a veni în sprijinul utilizatorilor. Plecând de la ideea că serviciile de curățenie trebuie să inspire încredere, s-a investit mult în cercetarea pieței și a profilului clienților, adaptând acest serviciu la nevoile acestora, la dorințele lor, folosind niște principii de la care nu se abat nicio clipă: transparentă, flexibilitate și încredere.

Get Set Clean -2 The Woman Magazine

Cu GetSetClean, curățenia începe online

Serviciile sunt mixul acestor principii solide și al unor servicii web extrem de stabile și sigure. Cu GetSetClean, curățenia începe online. Clujenii au de acum posibilitatea de a-și contracta propriul agent de curățenie de pe site-ul GetSetClean sau direct de pe aplicația pentru mobil dedicată.

Serviciul pune la dispoziția clientului, prin intermediul tehnologiei devenite deja parte din viața noastră, cea mai directă și simplă metodă de contact cu un agent de curățenie: acesta poate fi solicitat prin doar câteva click-uri, în câteva secunde. Persoanele extrem de ocupate, care fie nu au timp pentru curățenie, fie preferă să se dedice altor activități, dar care sunt familiarizate cu tehnologia, aplicațiile pentru mobil și internetul, în general, găsesc această ofertă mai mult decât convenabilă.

Pornind de la 33 lei pe oră, ședințele de curățenie sunt accesibile atât din punct de vedere al costului, cât, mai ales, al managementului timpului personal.

Get Set Clean -4 The Woman Magazine

Rezervările se fac ușor, iar plățile se transmit printr-un sistem online securizat, fără stresul de a avea tot timpul cash în buzunar sau de a sta acasă pe durata curățeniei. De asemenea, restituirea integrală a depozitului făcut la momentul rezervării, pentru anulările cu cel puțin 24 de ore înainte, încurajează clienții GSC să contracteze astfel de servicii fără constrângeri.

Cât valorează timpul tău liber?

La fel ca în cazul serviciilor Uber, platformă permite urmărirea în timp real a statusului serviciului – prin intermediul aplicației pentru mobil, clientul monitorizând astfel unde se află agentul, dacă este în drum spre client, dacă a început deja curățenia sau dacă a terminat.

Get Set Clean -3 The Woman Magazine

Din dorința de a avea clienți cât mai mulțumiți și un standard al serviciilor cât mai ridicat, aplicația are integrat un modul de feedback, prin care cei de la GetSetClean sunt mereu la curent cu așteptările utilizatorilor lor și cu părerile acestora cu privire la serviciul oferit!

Pornind de la principalele cartiere ale Clujului, GetSetClean a ajuns să faciliteze rezervări pentru ședințe de curățenie în zonele extinse Florești și Baciu. De asemenea, de la locuințele personale am făcut, treptat, trecerea către birouri individuale și sedii de firme, printr-o ofertă tot mai complexă și mai flexibilă.

Cât valorează timpul tău liber? L-ai petrece făcând curățenie? Fă-ți timp.

Rezervă acum. Sau… invers!

Surse foto: arhivă personală Elena Ștefan, getsetclean.ro