The Healthy Cake sau alegerea unui stil de viață sănătos

Înainte să ajung să mă interesez de sănătate eram preocupată, în mod special, de silueta mea. Am început să mă documentez, să aflu, să experimentez ce anume trebuie să fac ca să mă mențin. Au durat câțiva ani până să îmi dau seama că de fapt că cel mai important este să avem, în primul rând, un corp sănătos.

the_woman_magazine_-_the_healthy_cake_1

The Healthy Cake – Un cocktail fabulos de nutrienți

Atunci când vrei să te simți bine, să arăți bine, să ai energie și să fii plină de viață, este necesar să ai grijă ca mâncarea, pe care o consumi, să te hrănească în adevăratul sens al cuvântului. Pentru acest lucru ai nevoie ca alimentele să fie integrale, ușor recunoscute de către organism, pentru a se asimila ușor și a-ți oferi energie, de care avem atâta nevoie.

the_woman_magazine_-_the_healthy_cake_3

Despre asta este The Healthy Cake. Reprezintă desertul care îți aduce un cocktail fabulos de nutrienți, nu doar te îndulcește. Ingredientele pe care le folosim la THC sunt ingrediente integrale, neprocesate, nepreparate termic: nuci caju, nucă de cocoș, migdale, alune de pădure, fructe uscate, semințe Chia, fructe proaspete, unt de cacao și ulei de cocos. Acestea sunt doar câteva din ingredientele folosite de noi.

Sănătate și nu numai

Avem grijă ca desertul THC să fie o explozie de arome, texturi dar și o „bombă nutritivă” pentru organismul nostru. Desertul THC nu conține zahăr, gluten sau lactoză. Deci se adresează și persoanelor care au intoleranță la acestea. De asemenea, nu conține aditivi sau alte E-uri cu potențial nociv.

The Woman Magazine - The Healthy Cake 4

The Healthy Cake există datorită nouă, femeilor care avem grijă de sănătatea noastră și nu numai. Femeile însărcinate, mămicile dar și tăticii ne apreciază pentru calitatea produselor și ne mulțumesc, pentru că le oferim o variantă sănătoasă a desertului.

By Cristina Kallo, The Healthy Cake

Pentru comenzi ne puteți găsi pe Facebook, pe site sau telefonic: 0742977490/0740555866.

Sursă foto: Francisc Photographer