HBO MAX ESTE ACUM ÎN ROMÂNIA

HBO Max, platforma de streaming care aduce laolaltă titluri HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Max Originals și altele, este acum live în România. HBO Max înlocuiește HBO GO.

Lansarea globală a platformei de streaming WarnerMedia continuă azi cu lansarea HBO Max în România

Abonații direcți existenți HBO Max vor plăti automat un preț redus de doar 3,30 euro/lună, oferta fiind disponibilă și celor care se abonează până la data de 31 martie

HBO Max este acum disponibil în 61 de teritorii din Europa, America de Nord, America Latină și Caraibe

Christina Sulebakk, director general, HBO Max EMEA: „HBO Max este disponibil în România, cu o ofertă unică de conținut ce include titluri populare, producții originale europene și conținut pentru copii, toate într-un singur loc. În plus, oferim fanilor un preț promoțional, redus cu peste 30%. În Europa Centrală și de Est am început în 1991 cu primele canale liniare și, iată că, după mai bine de 30 ani de prezență în aceste țări, le propunem fanilor încă o cale prin care își pot accesa conținutul preferat.”

Conturile HBO GO din România vor fi transferate automat pe noua platformă. Abonații direcți vor beneficia de prețul de 3,30 euro/lună, redus cu peste 30% din prețul lunar de 4,99 euro/lună, pe toată durata abonamentului lor.

HBO Max

De asemenea, și clienții noi care se vor abona direct la HBO Max înainte de 31 martie vor beneficia de același preț lunar redus, de 3,30 euro/lună, pe toată durata abonamentului lor.

După 31 martie, pe lângă abonamentul lunar la prețul standard de 4,99 euro/lună, va fi introdus și un abonament anual, disponibil clienților direcți, la prețul de 39,90 euro/an, care va oferi acces pe o perioadă de 12 luni, la prețul de 8 luni. Abonamentele pot fi activate direct pe http://www.hbomax.com.

HBO Max va fi disponibil și prin partenerii autorizați (furnizori de servicii CATV, DTH și IPTV) la tarifele stabilite conform politicilor de preț ale acestora.

Filme și seriale Max Originals, DC, Warner Bros., Cartoon Network fac parte din oferta de conținut, alături de producții locale originale.

Conținutul HBO Max* se adresează tuturor categoriilor de public cu titluri precum Succession, Game of Thrones, Euphoria, Last Week Tonight with John Oliver, Veep, Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty. Titlurile Max Originals care vor fi disponibile pe platformă sunt: Station Eleven, The Sex Lives of College Girls, Hacks, The Girl Before, Made for Love, And Just Like That… și Raised by Wolves. Există, de asemenea, titluri DC din universul supereroilor, precum Zack Snyder’s Justice League, seriale CW, precum Naomi sau animații Cartoon Network ca The Amazing World of Gumball sau Teen Titan’s Go!  O selecție impresionantă de titluri Warner Bros. vor fi de asemenea disponibile: Dune, Cry Macho, The Matrix Resurrections, King Richard sau filmele Harry Potter.

Noua platformă HBO Max va oferi abonaților titluri apreciate precum Kimi, The Fallout, No Sudden Move și The Many Saints of Newark, dar și producții locale Max Originals, ca Ruxx, On My Way with Irina Rimes, Kamikaze.

De asemenea, pe  platformă vor fi disponibile și show-uri de tip reality precum Expecting Amy, Ellen’s Next Great Designer, FBoy Island, Selena + Chef, Zero Waste Chef și, în curând, și primul reality show original românesc produs de Max Originals în Europa, One True Singer.

„În mai puțin de 24 de luni, am dezvoltat un serviciu de streaming scalabil, prezent în 61 de teritorii și continuăm să ne extindem. Prezența internațională va continua să fie o parte importantă a planului nostru de creștere globală din viitor”, a declarat Johannes Larcher, directorul HBO Max International.

Serviciul HBO Max este acum prezent în 61 de teritorii din Europa, America de Nord și America Latină. Expansiunea sa globală continuă în acest an cu lansările din Turcia, Grecia, Islanda, Estonia, Letonia și Lituania. Există, de asemenea, planuri de extindere în continuare în Asia de Sud-Est.

Cele 15 țări în care HBO Max s-a lansat astăzi sunt:​​ Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Ungaria, Moldova, Muntenegru, Olanda, Macedonia de Nord, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia și Slovenia.

 

###

Despre HBO Max

HBO Max® este platforma de streaming a WarnerMedia care oferă entertainment de calitate. HBO MAX aduce pentru toate tipurile de public o varietate de titluri aparținând unor branduri emblematice: HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies și multe altele. Platforma a fost lansată în Statele Unite ale Americii în mai 2020 și un nou abonament de tip AVOD a fost introdus în a doua parte a anului următor. În iunie 2021, au început lansările HBO MAX la nivel global, în piețe din America Latină și Caraibe, și apoi au început primele lansări europene în Țările Nordice și Spania în octombrie. HBO Max își va continua expansiunea globală în 2022.

WarnerMedia
WarnerMedia este o companie lider în domeniul mass-media și al divertismentului care creează și distribuie conținut premium și popular către audiențe globale prin intermediul brandurilor sale: HBO, HBO Max, Warner Bros., TNT, TBS, truTV, CNN, DC, New Line, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies și altele. WarnerMedia face parte din AT&T Inc. (NYSE: T).