HR SUMMIT pune în lumină provocările industriei de HR // 9 noiembrie, Radisson Blu Cluj

Sub tematica ”Confronting HR Challenges: The Persistent and The Uncharted”, evenimentul HR SUMMIT pune în lumină provocările industriei de HR. Conferința are loc pe 9 noiembrie la Radisson Blu Cluj și reunește comunitatea specialiștilor de resurse umane din zona Transilvaniei. 

În ciuda discuțiilor care au avut loc de-a lungul anilor despre provocările cu care se confruntă departamentele de resurse umane, cum ar fi lipsa de personal calificat, scăderea productivității, noutățile legislative, necesitatea oferirii beneficiilor angajaților și dificultatea reținerii talentelor în companii, acestea par să fie acum  mai prezente și mai acute ca niciodată. În același timp, aspecte precum inteligența artificială, munca în regim hibrid și tehnologia aduc soluții noi, dar pun și mai multă presiune pe specialiștii în resurse umane, datorită caracterului lor inovator.

 

Printre speakerii acestei ediții se numără directori și manageri de HR, traineri cu experiență, specialiști în domeniu la curent cu ultimele noutăți din industrie:

Sînziana Mureșan – HR Director Emerson Cluj

Cristina Bidiga – Head of Office NNDKP Cluj-Napoca

Alina Perrin – Head (& Heart) of People Amber

Georgiana Pankler – Head of HR Yonder

Magnoliu Stan – Consultant HR și Manager Executiv Smart HR România

Dan Koblicska – Country Director Capgemini Engineering

Dan Brumă – Trainer senior în cu experiență internațională în gestionarea proiectelor de dezvoltare în peste 15 țări

Lucian Cimpoieș – inginer software Alfa Software, cu peste 20 de ani de experiență în domeniul legislației de salarizare din România

Cristiana Belodan – Brand Strategy Consultant

Lavinia Nicoară – Head of Recruiting msg systems România

Raymond Marin – Managing Partner Marco Polo 

Iulian Ioniță –  facilitator internațional, consultant pentru dezvoltare organizațională, singurul HR român în Udemy Business Collection

Pavel Cristian Gabriel – CEO și co-fondator al companiei Alfa Software

Iulian Foca – HR Manager, msg systems Romania

 

Temele abordate fac referire la wellbeing-ul angajaților, recrutare și retenție, provocări permanente ale organizațiilor, dar și cele mai noi dintre acestea, raportate la 2023. Cea de a doua parte a zilei aduce workshop-uri despre experiența angajaților în sistem hibrid, învățare continuă, salarizare și noile reglementări. 

 

„Din punctul nostru de vedere, trei lucruri care vor defini domeniul HR peste încă 10 ani sunt:

– Procesele de HR și produsele de învățare vor fi în mare măsură A.I related

– O adaptare continuă la schimbări demografice. HR va fi mai puțin „partenerși mai mult o componentă standard a echipelor operaționale

– Redesenarea funcțiilor care vor fi complet automatizate

Marile provocări în ceea ce privește managementul resurselor umane pe care companiile vor trebui să le depășească în viitor vor fi: un talent pool redus, digital up skill complicat, concurența AI si redefinire de roluri in echipe.” – Dan Bruma (LearnAct), speaker in cadrul evenimentului HR Summit. 

Legat de tehnologizarea departamentelor de HR, Apăvăloaiei Cristian (Robite) a declarat: „În lumea modernă, documentele semnate digital și arhiva digitală reprezintă direcția viitorului pentru gestionarea informațiilor și documentelor. Tehnologiile din acest domeniu aduc beneficii semnificative în ceea ce privește securitatea, eficiența și accesibilitatea, făcându-le alegerea preferată pentru orice organizație.”

„HR Summit devine mai mult decât oricând o necesitate, pe lângă partea de networking și creare de contacte. Ediția aceasta își propune să deschidă un dialog care să răspundă unor probleme persistente pe care le au organizațiile in prezent.

Evenimentele ultimilor ani au marcat profund economia și alte industrii, la nivel național și internațional, iar acestea s-au reflectat puternic și asupra angajatorilor și angajaților, deci asupra industriei de HR. De la recrutare și retenție, la mediul de muncă hibrid cu avantaje și dezavantaje, la procesul de salarizare și bunăstarea angajaților, despre toate acestea vom discuta pe 9 Noiembrie la Radisson Blu” – Magnoliu Stan (Smart HR România), invitat și partener în organizare.

Biletele și alte detalii se regăsesc pe site-ul evenimentului: https://hrsummit.ro/.

 

Evenimentul se desfășoară sub umbrela The Woman și este organizat în parteneriat cu Smart HR România și Oxygen.

Partenerii ediției, cei care susțin industria, îi înțeleg provocările și contribuie la dezvoltarea ei sunt:

ATP Motors – mașină oficială, Meron – specialty coffee partner, Mapers by 20Robots, NNDKP, Marco Polo Performance, Extasy, Robite, TAB – The Alternative Board România, Regus România, Aesthetica, Alfa Software, Bookr, Transylvania Citadel, Walk15

Parteneri media: Transilvania Business, I Love CLuj, Via TVA