În spatele fiecărei femei de succes e o gașcă de superfemei

Diana Vieru – creatoarea primei comunități de feminitate&lifestyle din Moldova, Rosesociety, este speakerul din cadrul cele mai recente ediții a seriei de evenimente „Seri pozitive Bacău”.

„Cred că este esențial  să avem o gașcă de SuperWomen în spate care să ne susțină, să ne motiveze și să ne îndrume cu ințelepciunea lor către succes.  A-ți forma un cerc relațional de Ladies cu care să împarți aceleași valori și să contruiești relații de încredere, e cel mai important. Simple amiciții se pot transforma în prietenii, și deodată îți dai seama că gașca de cafea devine cea mai mare sursă de susținere în drumul tău către success. O întâlnire cât pentru o viață!”, a subliniat Diana Vieru, speakerul acestei ediții.

 #BacauLadies #Rosesociety #TheRose #MyGangofSuperWomen

RoseSociety este comunitatea fetelor din Bacău: splendide, elegante, pline de șarm, pasionate de un stil de viață milenist, fără a pierde nimic din bucuria simplă a valorilor feminității și gingășiei firești.

E spațiul unde ideile cele mai generoase&inovative despre lifestyle, sănătate, modă, parenting, dragoste, schimbare, curaj și carieră vor deveni o “şcoală a vieţii”; e locul unde cei din lumea largă pe care îi admirăm, pe care îi urmărim și pe care vrem să îi avem parte din viața noastră vor fi invitați să împărtășească și să aducă mai mult frumos și bine în viața orașului nostru.

1471906_665756916810169_784409040_n

 

„ E printre puținele ocazii în care am știut de la bun început ceea ce îmi doresc prin intermediul proiectului -Seri Pozitive Bacău. Astfel mi-am dorit să pot să pun bazele unei comunități care aduce în prim plan oameni frumoși din comunitate care au crezut și au urmat un vis, o idee, și pe care le-au dus la îndeplinire. Forța exemplului este puternică și pretutindeni în jurul nostru există lucruri frumoase care pot prinde viață, vizibilitate și amploare. Mă bucur enorm că Diana Vieru, invitatul speaker al acestei ediții va fi prezentă în cadrul Serilor Pozitive din comunitatea noastră cu tema -În spatele fiecărei femei de succes e o gașcă de superfemei. Deja intuiesc și am convingerea  că va fi o ediție specială în care vom avea multe de învățat de la invitata noastră și de împărtășit. Avem nevoie să zâmbim. Avem nevoie să ne cunoaștem. Avem nevoie de Seri Pozitive în orașul nostru.”, a punctat Daniela Anton, manager de proiect.

Evenimentul are loc marți, 23 octombrie, ora 18:00-20:00, la The Mansion Bacău, str. Vasile Alecsandri, nr.8, Bacău.

44052123_10156198293158611_78730113495072768_n