Invitație Maxx Royal: Pășește într-o lume a luxului!

Cu o suprafata de 1,040,500 m² și încercuit de frumusețea unică a Belek,  Maxx Royal Belek Golf Resort îți deschide porțile către o vacanță plină de lux, de o calitate care depășește standardele clasice, ambianța și eleganța. Maxx Royal Belek Golf Resort oferă 531 de camere; cea mai mică cameră este de 80 m², iar fiecare dintre acestea au priveliști excepționale care îți captează atenția. Pe lângă camerele de tip standard, resortul îți oferă și opțiunea de a opta pentru vile pentru a putea experimenta la maxim eleganța Maxx Royal.

Echipat de asemenea, cu serviciile excepționale ale restaurantului unde meniuri internaționale sunt create în delicatesuri  transformate în bucate alese de bucătari recunoscuți și premiați, Maxx Royal Belek Golf Resort are 1 restaurant principal, 2 restaurante pentru copii, 5 restaurante à la carte, unul dintre ele fiind un bistro 24/7, 15 baruri, 1 cafenea patisserie, 1 ciocolaterie și 3 servicii de gustare.

Complexul este de asemenea, o destinație ideală pentru familiile cu copii deoarece acesta oferă diverse activități pentru copiii cu vârste cuprinse între 1 și 17 ani la Maxxiland, un loc plin de distracție doar pentru copii. Distracția nu se termină niciodată nici la Cobra Kingdom Aquapark, locul perfect pentru copiii și adulții care iubesc distracția sub soarele liber. Mai mult, cei mici pot descoperi dinozaurii care au străbătut planeta noastră în mărimea lor naturală la Dinoland unde vizitatorii pot face o legendară călătorie în timp.

Maxx Royal este o destinație favorită și pentru iubitorii de golf la Montgomerie Maxx Royal, prestigiosul complex de golf creat în colaborare cu căpitanul European Ryder Cup, Colin Montgomerie și European Golf Design, care organizează și unul dintre cele mai importante evenimente din lume: Turkish Airlines Open.

Cu săli echipate la cele mai înalte standard, pentru toate categoriile de evenimente business precum conferințe și seminarii, o echipa experimentată și o ambianța liniștită, Aven Royal Spa oferă clienților Maxx Royal o experiență de neuitat. Aven Royal Spa include spectacole de dans, concerte live susținute de vedete cunoscute la nivel internațional precum: Craig David, Alexandra Stan, Elijah Wood și Sean Paul, toate acestea oferind verii culorile vibrante.

Trăiește vacanța de vis la Kemer!

Plasat într-o zonă privată cu o suprafata de  160,000 m², chiar în mijlocul unei plaje private de 800 m lungime ce este împrejmuită de brazi, Maxx Royal Kemer Resort este o combinație excelentă de natură fermecătoare și arhitectură de lux. Deschis anul trecut, Maxx Royal Kemer Resort are 291 camere, fiecare dintre ele fiind construite ca un apartament, si vile ce oferă clienților o vacanță de vis.

Îmbinând serviciile impecabile în natura de vis din Kemer, Maxx Royal Kemer Resort transformă cele mai vibrante momente de vacanță în momente unice de vis prin nisipul alb în stil Maldive, piscine exclusive și un aqua park pentru distracție. Resortul include de asemenea, cea mai mare piscină din Mediterană prin piscina Laguna de 9,500 m².

Pregătește-te să experimentezi momente de vis la Maxx Royal Kemer Resort ce oferă servicii de excepție și meniuri perfecte preparate de cei mai buni bucătari de sezon. Cu fiecare moment, Maxx Royal Kemer Resort prezintă o nouă surpriză prin Azure Court Restaurant  Street, locul unde restaurantele prezintă bucătăria internațională, cea mai dulce ciocolată și băuturi servite de barmani renumiți.

Cu Maxxiland – locul plin de distracție pentru clienții junior, plaja destinată doar pentru copiii, Aven Royal Spa oferind cele mai exclusive masaje și tratamente oferite de terapeuți experți, și Tangerine Beach ce include dansatori performanți și show-uri live de excepție susținute de staruri internaționale precum Craig David, Alexandra Stan, Elijah Wood și Sean Paul, atmosfera Maxx Royal Kemer Resort te va introduce într-o lume dincolo de așteptările tale.

Dorim să te invităm în lumea privilegiată de la Maxx Royal!

Realizând o lume perfect croită pentru tine cu fiecare pas, Maxx Royal Resorts transformă vacanțele în experiențe de neuitat, peste așteptările clienților cu servicii privilegiate și concepte noi.

#MaxxRoyal #MaxxRoyalty