Julia Roberts, cea mai frumoasă femeie din lume și în anul 2017

„ Bucuria, fericirea, acestea atrag oamenii în jurul tău, ele îţi aduc confortul! “

Actriță și producătoare, Julia Roberts, care anul acesta va împlini 50 de ani, a fost desemnată, de către Revista People, drept cea mai frumoasă femeie din lume, pentru a cincea oară, în 2017. Ea a devenit o stea la Hollywood, după ce a apărut în comedia romantică Pretty Woman, în anul 1990, film care a înregistrat 464 milioane de dolari.

Film and Television

Julia a câștigat trei premii Globul de Aur, din opt nominalizări, dar și Premiul Oscar pentru cea mai bună actriță, pentru interpretarea sa din filmul Erin Brockovich. Filmele ei au adus, în mod colectiv, încasări de peste 2,7 miliarde de dolari, transformând-o într-una dintre cele mai de succes actrițe, în anul 2014 primind Premiul Emmy pentru o actriță în rol secundar, pentru rolul ei în filmul The Normal Heart.

Julia Roberts a fost cea mai bine plătită actriță din lume, în majoritatea anilor 1990 și în prima jumătate a anilor 2000. Onorariul ei pentru Pretty Woman a fost de 300.000 de dolari, în anul 2003 fiind plătită cu o sumă de 25 de milioane de dolari, fără precedent, pentru rolul ei din filmul Mona Lisa Smile.

France Cannes Money Monster Red departures

Julia conduce compania de producție Red Om Films, împreună cu sora ei, Lisa Roberts Gillan și Marisa Yeres Gill. Prin intermediul Red Om, aceasta a fost producător executiv al primelor patru filme ale seriei American Girl, lansată între anii 2004 și 2008.

În anul 2009, Lancôme a anunțat că Julia Roberts va deveni ambasadorul global al companiei. Mai târziu, aceasta a semnat o prelungire de cinci ani a contractului cu Lancôme, pentru 32 milioane de lire sterline. Julia și soțul său, cameramanul Daniel Moder, s-au întâlnit pe platourile de filmare ale filmului „Mexicanul”, în anul 2000. Aceștia au împreună trei copii. Într-un interviu, din anul 2010, pentru revista Elle, Julia a devăluit că practică hinduismul.

julia-roberts-ap

Un lucru de admirat este implicarea actriței în acțiunile umanitare, aceasta investind timp și resurse pentru UNICEF, precum și pentru alte organizații caritabile. În anul 2000, ea a vorbit pentru Silent Angels, un documentar despre sindromul Rett, documentarul fiind conceput pentru a ajuta la sensibilizarea opiniei publice cu privire la această boală. Ea susține, de asemenea, campania „Chime For Change”, inițiată de Gucci.

Julia Roberts militează protejarea mediului. În anul 2006, Earth Biofuels a anunțat că Julia va fi purtătoarea de cuvânt a companiei și președintele consiliului consultativ al noului format, care promovează utilizarea combustibililor regenerabili, în 2014 devenind vocea Mamei Natură într-un scurtmetraj pentru Conservation International, destinat să sensibilizeze publicul cu privire la schimbările climatice.

 By Diana Arieșan – editor contribuitor The Woman

Sursa foto - Marta Popescu Photography

Diana este profesor pentru învățământul preșcolar cu o experiență de peste 11 ani și autorul cărții „Abis în dealul sihastru”, lansată în anul 2013 (Editura Grinta, Cluj-Napoca). În anul 2015 a devenit membru al Cenaclului UBB, proiect realizat în parteneriat cu Uniunea Scriitorilor din România, Filiala Cluj. Absolventă a Facultății de Psihologie și Științe ale Educației și a Școlii Populare de Arte „ Tudor Jarda”, din Cluj-Napoca, secția retorică, Diana are preocupări pentru artă, sub toate formele sale. În perioada 2012-2014 a fost membru al trupei de teatru „Pavlov 25”, iar în prezent își consolidează abilitățile de retor în cadrul diferitelor evenimente culturale.

Surse foto: juliarobertsonline.com, indianexpress.com, suntimesmedia.files.wordpress.com, variety.com. Sursă articol: people.com