Jurnal de weekend @TheWomanConnect | Gina Chiriac, psihoterapeut

În weekend, Gina ne-a fost alături la workshopul: “Relațiile de cuplu – feminitate și sexualitate – la Conacul Archia“. Rândurile de mai jos despre cum a simțit toată experiența îi aparțin, iar noi vrem să împărtășim asta cu voi.

“Relațiile de cuplu pot fi provocatoare și pot genera o presiune în viață personală a femeii. În cadrul evenimentului organizat de The Woman.ro: Deconectare. Reconectare, propun participantelor un workshop despre o nouă abordare asupra cuplului modern și a sexualității, a felului în care femeia se poziționează în societate, și în relația de cuplu.


Evenimentul găzduit de conacul ARCHIA din weekendul 9-11 august 2019, este dedicat deconectării de la rutină și reconectarii cu sinele personal.

the woman - conacul archia
Sunt încântată de conexiunea cu celelalte colege, invitate ca speakeri în cadrul conferinței: Corina Barladeanu, Nicolle Stănese, Adriana Matei, și Mădălina Bălan, într-o atmosferă plăcută și prietenoasă. La The Woman Connect, am creat o armonie magică, arhetipală, într-un peisaj romanesc de vis, cu echitație și ședințe de relaxare și meditație, workshopuri și activități în aer liber.


Am fost întâmpinată cu afecțiune și cu surprize deosebit de interesante oferite de organizatori, care mi-au activat curiozitatea pentru a descoperi ce va urma in zilele următoare. Gazdele primitoare, muzica de la piscină, cursurile de echitație, mesele gustoase și preparate cu drag, m-au făcut să regăsesc liniștea Transilvaniei și să creez un workshop deosebit, in care energia feminină a fost recalibrată in armonia reconectarii la resursele nemuritoare ale frumuseții, gingășie și puterii grației feminine in acțiune. 


Aș vrea să mulțumesc Ioanei Susan și echipei Chic Bijoux pentru cadoul incredibil de frumos, o bijuterie psihoterapeutică creată special pentru mine, cu o semnificație profundă: un reminder pentru a retrăi fericirea.


Fericirea in sine ca stare este bijuteria interioară cea mai prețioasă!

“Business woman” este o sintagma uzuală, devenind o realitate tot mai des întâlnită. Totuși, refugiul în carieră implică și multe sacrificii și renunțarea chiar la o viață personală.


Există atât de multe deadline-uri, team-buildinguri, strategii de marketing și activități epuizante, care efectiv, fură timpul alocat femeii. Timpul liber este cel mai prețios, și din ce în ce mai mult apar activități care să ne sustragă de la a fi noi înșine.

La conac, s-a deschis însă o altă dimensiune, in care am adus bucuria relaxării, a reîntregirii sinelui și a inițierii în dezvoltarea personală și profesională. O femeie reconectată la resursele ei interioare devine o femei echilibrată psihic, capabilă să își pună ordine în viață profesională, iar femeile de carieră cu siguranță au nevoie de acest echilibru pentru a-și optimiza viață.”

Gina, îți mulțumim pentru tot. Suntem recunoscători pentru tooot ce-am trăit împreună în acest weekend.