La ceas aniversar, Ambiance Deco lansează un nou magazin…online!  

Magazinul Ambiance Deco din Baia Mare a împlinit deja 2 ani, iar azi sărbătorim un an de când suntem prezenți și în Cluj-Napoca. Astfel că a venit momentul pentru o evoluție, firească de altfel, a brandului – lansarea magazinului online www. ambiancedeco.ro.

Trăim vremurile în care cumpărăturile online au devenit o obișnuință, în contextul în care oamenii au tot mai puțin timp liber, pe care doresc să îl petreacă după bunul plac. Acesta este pricipalul motiv pentru care Ambiance Deco ajunge și în mediul virtual: ușurința de a achiziționa produsele noastre, într-un timp cât mai scurt.

De asemenea, dorim ca decorațiunile pe care le punem la dispoziție să înfrumusețeze casele tuturor românilor, nu doar ale acelora care ne pot vizita în magazinele fizice, pentru a se bucura de bunul gust și eleganța pe care le transmite stilul franțuzesc, de unde este inspirat conceptul Ambiance Deco.

 Noutăți – la un click distanță

Monotonia nu este o caracteristică a magazinelor Ambiance Deco, astfel încât gama de articole este mereu îmbogățită pentru a satisface toate gusturile. Fie că este vorba despre ceasuri, tablouri, statuete, rame foto, accesorii pentru baie sau bucătărie, la fiecare vizită clienții noștri descoperă noi modele dintre care le pot alege pe cele mai potrivite și care le plac cel mai mult. De acum, iubitorii de frumos vor fi mereu la curent cu ce le oferim în materie de decorațiuni de interior, „răsfoind” paginile site-ului, pline de articole deosebite.

40641886_2257293557833889_4822823608516608000_o

 Și alegerea unui cadou va fi de acum mai ușoară, căutându-l pe cel potrivit printre categoriile bine delimitate și specific denumite, tocmai pentru a facilita găsirea produselor dorite. În plus, tot legat de cadouri, va fi mai ușoară găsirea celor care urmează a fi oferite din partea mai multor persoane, situație în care e nevoie de sfătuire. Printr-o trimitere directă spre link-ul produsului, s-a rezolvat problema.  La fel este și în cazul persoanelor nehotărâte, care au nevoie de sfaturi din partea celor apropiați pentru a alege un dar cât mai potrivit care să fie primit așa cum este și oferit, cu mult drag.

 Decorarea casei, chiar de acasă

Ce poate fi mai plăcut și mai simplu decât să alegi decorațiunile perfecte pentru locuință, chiar din confortul acesteia? Și în plus, să ai siguranța că fiecare articol pe care îl alegi va fi cel potrivit, întrucât, odată ce îl vezi pe site, deja îl poți vizualiza în locul ce-i va fi destinat. Astfel poți combina foarte ușor produsele, respectând același stil, gama cromatică și tipul materialelor folosite, pentru a decora cu stil și bun gust. De asemenea, tot de acasă, te poți consulta cu membrii familiei, pentru ca decorațiunile alese să fie pe placul tuturor ori, la nevoie, poți cere sfatul prietenilor pentru a face alegerea cea mai potrivită.

40683822_2257291807834064_1347747573410037760_n

 

Acasă e locul în care ne simțim bine și confortabil, unde așteptăm să ne întoarcem după o zi lungă la birou, este un loc care ne reprezintă. Pentru amenajare e nevoie de o atenție sporită, iar accesoriile sunt cele care fac diferența, oferind bun gust și rafinament. Fie că este vorba de un ceas potrivit pentru hol, o lampă atent așezată pe noptiera din colț, un tablou deasupra biroului sau accesorii chic pentru bucătărie, toate oferă stil și atrag atenția. Ambiance Deco vine în întâmpinarea clienților cu o gamă variată de decorațiuni de interior care aduc personalitate locuințelor… de acum și prin magazinul online www.ambiancedeco.ro.