Vloggerul Lilly Singh – IISuperwomanII, cea mai bine plătită vedetă feminină Youtube

Canadianca Lilly Singh, în vârstă de 27 de ani, este una dintre cele mai populare personaje din mediul on-line. Este vlogger, comedian, scriitor, actriță și este cunoscută cu numele de utilizator YouTube IISuperwomanII. În anul 2016, ea a fost clasată pe locul 3 pe lista Forbes a celor mai bine plătite vedete Youtube din lume, după Roman Atwood și PewDiePie, câștigând peste de 7,5 milioane de dolari.

11

Singh a lansat și o serie de talk-show-uri cu titlul #GirlLove, în care ia interviuri celebrităților și diferitelor personalități, pentru a diminua ura în populația feminină, primind și butonul de joc cu diamante.

În decembrie 2011, Singh a creat un al doilea canal, numit SuperwomanVlogs, unde își cronicizează activitățile zilnice și include scene din culisele clipurilor. În prezent, ,, SuperwomanVlogs” are peste 2 milioane de abonați și peste 235 milioane de vizualizări.

În martie 2015, Lilly Singh a început turneul mondial ,, A Trip to Unicorn Island”, adaptându-și conținutul pe YouTube, unde descrie modul în care faima îi afectează viața. Filmul a fost lansat pe 10 februarie 2016, pe YouTube Red. Ea a lansat, de asemenea, propria aplicație numită ,, Insula Unicorn”.

lilly-singh-met-malala-yousafzai-and-posted-this--2-28150-1470293832-0_dblbig

În septembrie 2015, oamenii au inclus-o pe Lilly pe lista lor anuală „ Ones to Watch”, a primit primul ei premiu MTV Fandom și a câștigat primul ei premiu Streamy. Printre performanțe se numără și prezența în Fast Company Magazine, ca fiind una dintre cele 100 de persoane cele mai creative în afaceri.

Revista Variety a recunoscut-o ca fiind una dintre cele 10 benzi desenate, de urmărit pentru 2016. A câștigat două premii Teen Choice din cele trei nominalizări, iar în ianuarie, un premiu People’s Choice pentru „ Favorite Star YouTube”.

În mai 2016, Lilly și-a prezentat noul ruj în colaborare cu Smashbox Cosmetics numit BAWSE. În același an, canadianca a colaborat cu MEtoWe, pentru a promova produsul GirlLove Rafiki Bracelet. Achiziționarea acestor brățări oferă fonduri fetelor din Kenya, pentru o educație mai bună. În anul 2017, au fost vândute peste 32.000 de brățări.

lilly-singh-fallon

Anul acesta, Lilly Singh și-a făcut  debutul și ca scriitor, lansându-și cartea „ Cum să fii un bawse: un ghid pentru a cuceri viața”. Turneul său a cuprins India, Noua Zeelandă, Australia, Hong Kong, Malaezia, Singapore, Marea Britanie, Dubai, Canada, Trinidad și Tobago și Statele Unite.

Cartea  a fost clasată pe locul 1 pe lista The New York Times Bestsellers. Ea a explicat sensul cuvântului „ bawse” în The Tonight Show With Jimmy Fallon. Din luna octombrie 2010 până în prezent, aceasta a obținut performanța de a avea peste 1,9 miliarde de vizualizări, canalul ei acumulând peste 11 milioane de abonați.

By Diana Arieșan – editor contribuitor The Woman

Sursa foto - Marta Popescu Photography

Diana este profesor pentru învățământul preșcolar cu o experiență de 12 ani și autorul cărții „ Abis în dealul sihastru”, lansată în anul 2013 (Editura Grinta, Cluj-Napoca). În anul 2015 a devenit membru al Cenaclului UBB, proiect realizat în parteneriat cu Uniunea Scriitorilor din România, Filiala Cluj. Absolventă a Facultății de Psihologie și Științe ale Educației și a Școlii Populare de Arte „ Tudor Jarda”, din Cluj-Napoca, secția retorică, Diana are preocupări pentru artă, sub toate formele sale. În perioada 2012-2014 a fost membru al trupei de teatru „ Pavlov 25”, iar în prezent își consolidează abilitățile de retor în cadrul diferitelor evenimente culturale.

Surse foto: cbc.ca, tnp.sg, buzzfeed.com