my Geisha lansează noua colecție de parfumuri orientale – Rituals of Geisha: Infinite Touch, Invisible Power și Aphrodisiac

my Geisha, compania din România care produce parfumuri și produse cosmetice, lansează noua colecție de parfumuri orientale – Rituals of Geisha. Descoperă în exclusivitate o mantră parfumată ce-ți influențează starea de spirit și emoțiile, o trilogie pentru simțuri și suflet!

my Geisha îți dezvăluie ritualul secret al unei geishe. O mantră parfumată cu puteri nebănuite, trei extracte de parfum absolut irezistibile! Infinite Touch, Invisible Power și Aphrodisiac, fiecare parfum este o forță secretă, doza ta de încredere, seducție, echilibru, armonie și prosperitate. Energia lor autentică te învăluie, te inspiră să-ți depăşeşti limitele, să îndrăzneşti mai mult, te eliberează de toate gândurile negative! Doar un strop și ești gata să cucerești lumea!

Infinite Touch – Calm. Serenitate. Motive infinite de bucurie.
Invisible Power – Magnetism. O forță secretă. Un talisman protector.
Aphrodisiac – Senzualitate. Energie. O armă a seducției.

Rituals of Geisha: o mantră parfumată. Un siaj captivant. O persistenţă extraordinară.

„Parfumurile și culorile sunt un fenomen uimitor, sunt peste tot și ne influențează la tot pasul, chiar fără să ne dăm seama. La fel ca parfumul, culorile ne vorbesc printr-un limbaj instinctiv, cel al emoțiilor. Acesta este conceptul colecției Rituals of Geisha. Parfum și culoare pentru o stare de bine, pentru simțuri și pentru suflet! Am vrut ca oamenii să înţeleagă minunata lume a parfumurilor și prin intermediul unei fuziuni unice: arome, culori și emoție. Și-am mai vrut să ridicăm gestul de a te parfuma la rang de artă, să-l transformăm într-un ritual în sine. Propriul tău ritual care te ajută să te reconectezi la cea mai bună varianta a ta. Mantra ta parfumată, care îți potențează încrederea în tine, te motivează, doza ta de energie, optimism și echilibru.”, a declarat Denisa Tănase, CEO my Geisha.

COLECȚIA:

Infinite Touch
– Calm. Serenitate. Motive infinite de bucurie.
Infinite Touch este legătura dintre prezent și trecut, devine emoție, evocă amintiri, transformându-se într-o creație olfactivă ce depășește orice barieră: este atemporală, unisex și unică. Extractul de parfum Infinite Touch îți îmbracă simțurile cu note contrastante de tabac, miere, paciuli, vanilie, boabe de Tonka și heliotrop alb. De fiecare dată când te parfumezi simți că te regăsești și te reinventezi.

Note de vârf: tutun, fân, miere; 
Note de mijloc: paciuli, vanilie, chimen, vetiver; 
Note de bază: mesteacăn, migdale, boabe de Tonka, heliotrop alb; 

Invisible Power – Magnetism. O forță secretă. Un talisman protector.
Extractul de parfum Invisible Power se remarcă prin notele intense de portocală, tangerine, cireșe, coacăze, musk, ambră și vanilie. Invisible Power este parfumul unei noi generații, o esență unisex, pură, intensă și irezistibilă. 

Note de vârf: portocală, citrice, tangerine; 
Note de mijloc: pară, cireșe, coacăze; 
Note de bază: musk ketone, ambră, vanilie, cedru;  

Aphrodisiac – Senzualitate. Energie. O armă a seducției. 
Parte a noii colecții de parfumuri orientale, Rituals of Geisha, extractul de parfum Aphrodisiac este un adevărat concentrat de senzualitate. Notele sale seducătoare sunt de o intimitate desăvârșită, grație combinației de arome: mandarină, portocală, tuberoză, iasomie, lăcrămioare, iris alb, trandafir, musk, lemn de santal și ambră. 

Note de vârf: mandarină, portocală; 
Note de mijloc: tuberoză, iasomie, gardenie, lăcrămioare, garoafă, iris alb, trandafir; 
Note de bază: musk, lemn de santal, ambră, mușchi de stejar, vetiver, cedru;  

Colecția Rituals of Geisha este disponibilă în toate magazinele my Geisha și online, pe mygeisha.ro și pe mygeisha.com!

 

Despre my Geisha

Născut din pasiune pentru parfumuri, frumusețe și lux, brandul my Geisha își începe povestea în 2018, bucurându-se de un adevărat succes. my Geisha aduce în atenţia iubitorilor de parfumuri orientale arome seducătoare, absolut încântătoare, și formule foarte persistente, precum uleiul parfumat ori extractul de parfum.

Celebru în Europa, brandul my Geisha este prezent în 16 țări, cu peste 60 de magazine (România, Ungaria, Italia, Belgia, Germania, Spania, Franța, Elveția, Danemarca, Irlanda, Qatar, Austria, Bulgaria, Taiwan, Cipru și Regatul Unit).

Cu my Geisha, te bucuri de experiența shoppingului exclusivist: pătrunzi în universul brandurilor premium de îngrijire a pielii, coreene sau “Made in France”, și a parfumurilor orientale ce captează toată atenția, îți definesc stilul, învăluindu-te în eleganță și rafinament. my Geisha transformă orice zi banală într-una senzațională!

Pentru date suplimentare vizitați www.mygeisha.ro