Nuna TRVL – căruciorul care se pliază automat

Unul din cele mai recente produse lansate pe piață de brandul Nuna este căruciorul ultracompact cu pliere automată TRVL.

Căruciorul Nuna TRVL este fabricat din materiale premium și are un sistem de pliere inovator.

Cum funcționează?

Doar cu o singură mână, la o simplă apăsare de buton, TRVL se pliază în câteva secunde automat, cei ce îl achiziționează bucurându-se de tot confortul în timpul plimbărilor.

Indiferent de destinanația aleasă, o ieșire în oraș sau o călătorie în weekend, TRVL este companionul perfect, compact și cu un design premiat.

De ce îl iubesc părinții?

Căruciorul se pliază automat, la o simplă apăsare de buton.

TRVL este ușor de transportat oriunde, în parc, pe stradă sau în călătoriiMereu inteligent, are suspensii integrate, pentru plimbări line, iar frâna se acționează ușor, cu o singură atingere.

De ce îl iubesc micuții?

Grație copertinei extensibile cu protecție UPF 50+, micuțul va fi protejat atât de soare, cât și de intemperii.

Grație cataramelor magnetice cu sistem MagneTech Secure Snap™, plimbarea se poate realiza fără griji, întrucât acestea se blochează automat. TRVL are și un suport de picioare reglabil în două poziții și multiple unghiuri de înclinare ale șezutului.

THE WOMAN - Nuna-TRVL

Când vine vorba despre bebeluși, NUNA face o singură promisiune: aceea de a crea produse simple, inteligente și stilate.

Concepute de designeri olandezi vizionari, supuse unor teste stricte de siguranță și fiabilitate – NUNA preia o parte din responsabilitățile părinților, astfel ca aceștia se bucure de fiecare clipă alături de bebeluși.

Adevărul este echipamentele bebelușilor vor sta în preajma lor ceva vreme, de aceea NUNA și-a propus îmbine utilul cu plăcutul, fiabilitatea cu simplitatea, eficiența cu eleganța.

Toate produsele NUNA respectă aceeași regulă, fie este vorba despre PEPP – căruciorul ultracompact, manevrabil cu o singură mână, LEAF – șezlongul ce imită mișcarea relaxantă a unei frunze, SENApătuțul care se pliază în câteva secunde sau ZAAZ– scaunul care crește odată cu bebelușul.