Ofta Medical Clinic: atunci când tehnica și confortul creează clinica perfectă

Ofta Medical Clinic își deschide porțile în Cluj-Napoca, după ce și-a demonstrat performanțele în orașul Bistrița.

Adevărul este că, în zilele noastre, clinicile medicale, indiferent de serviciile pe care le oferă, pun din ce în ce mai mult accentul pe confortul pacienților lor și investesc resurse considerabile pentru a crea spații în care pacienții să se simtă impecabil. Ofta Medical Clinic este una dintre acestea, care pe lângă tehnica medicală avansată, acordă o atenție deosebită și pentru aspectul locației. Amenajarea impresionantă a fost realizată de designerul Ovidiu Marian.

Cluj - slider 2 (Optică medicală)

Clinica oferă toată gama de servicii oftalmologice, de la consultații de rutină pentru adulți și copii până la intervenții chirurgicale complexe, dar și servicii de optică medicală. În plus, persoanele interesate pot găsi o multitudine de branduri de ochelari de soare, cu filtru UV sau cu filtru de polarizare, alături de accesorii. Brandurile sunt de la cele mai accesibile precum Ana Hickman, Avanglion, până la cele regăsite pe podiumuri precum Gucci, Armani, D&G, YSL. Nu în ultimul rând, clienții pot găsi brandul Oakley în exclusivitate în Cluj-Napoca.

Cluj - slider 15 (Cele mai renumite branduri de ochelari din lume)

Principiile care stau la baza activității clinicii sunt atenția pentru fiecare pacient, empatia și ambiția de a găsi cele mai bune tratamente și soluții cât mai aproape de casă.

Pe lângă designul impresionant al locului, se remarcă performanța aparaturii folosite.  Clinica are în dotare inclusiv un aparat care poate determina dioptriile unui pacient cu o acuratețe de 0,01 dioptrii. Ca idee, majoritatea aparatelor folosite în prezent, pot face acest lucru în pas de 0,25 dioptrii, diferența de precizie fiind colosală. În general, aparatura cu care este dotată clinica este impresionantă, oferind posibilitatea de a detecta și corecta chiar și cele mai mici afecțiuni, ceea ce este extraordinar, pentru că poți trata cu mult înainte ca problema să afecteze ochiul iremediabil.

Un alt avantaj al clinicii este reprezentat de existența unui aparat gândit special pentru copii, care permite consultul chiar în caz de mișcare și vorbire. 

ECHIPA Ofta MC este formată în principal din femei, atât în ceea ce privește clinica de la Bistrița, cât și cea din Cluj-Napoca.

Cluj - slider 10 (Oftalmologie pediatrică)

Omul din spatele clinicii este însă, Rareș Bodnariuc, medic primar chirurgie oftalmologică. Este un medic tânăr, pasionat de meseria sa, iar printre calitățile sale se regăsesc blândețea și sinceritatea.

Pentru mai multe detalii:

Ofta Medical Clinic

Cluj-Napoca: Aleea Detunata 1, Complex Mercur, la etaj

(pentru Bistrița: Bulevardul Republicii, numărul 55)

Telefon: 0759.111.555

Email: contact@oftamedical.ro