PicoWay și Sofwave la Dermavision: tehnologii de vârf pentru estetica medicală

Într-o lume unde imaginea personală joacă un rol important în percepția de sine și poate chiar în succesul profesional, inovațiile tehnologice în domeniul esteticii medicale oferă soluții revoluționare pentru îmbunătățirea și menținerea frumuseții naturale. În acest context, PicoWay și Sofwave se disting ca două dintre cele mai avansate tehnologii, concepute pentru a adresa o gamă largă de preocupări estetice, de la eliminarea tatuajelor multicolore la tratamentele non-invazive de rejuvenare a pielii. Aceste soluții reprezintă punctul de întâlnire între știința de ultimă oră și arta estetică, oferind rezultate remarcabile fără a compromite siguranța sau confortul pacientului.

PicoWay, cu tehnologia sa laser picosecundă, este instrumentul ideal pentru cei care doresc să elimine tatuajele multicolore sau să trateze diverse afecțiuni dermatologice în mod eficient, minimizând timpul de recuperare și maximizând confortul. Având la bază patru lungimi de undă și beneficiind de aprobarea FDA, PicoWay redefinește standardele de excelență în estetica medicală, promițând eficiență și siguranță în eliminarea leziunilor pigmentare și a tatuajelor.

Pe de altă parte, Sofwave introduce o abordare inovatoare și non-invazivă pentru liftingul facial și tratamentul liniilor fine, bazându-se pe tehnologia avansată SUPERB™. Aceasta utilizează ultrasunete sincronizate pentru a stimula producția de colagen, oferind un efect de lifting natural fără durere sau timp de recuperare. Diferențiat prin eficacitatea clinic dovedită și un profil excepțional de siguranță, Sofwave se adresează nevoilor celor care caută soluții moderne pentru îmbătrânirea pielii.

În centrul acestor inovații tehnologice stă Clinica Dermavision, un lider recunoscut în domeniul dermatologiei și esteticii medicale. Fondată în 2010 de Dr. Mirela Susan, clinica s-a dezvoltat continuu, integrând cele mai noi tehnologii și specialități medicale pentru a oferi pacienților tratamente personalizate și de înaltă calitate. Cu o echipă de profesioniști dedicați și pasionați, Dermavision reprezintă un centru de excelență unde frumusețea interioară și exterioară se întâlnesc, garantând pacienților rezultate remarcabile și o experiență cu adevărat transformatoare.

 

PicoWay – Ce este și pentru ce este folosit?

PicoWay este un aparat laser cu picosecundă dedicat înlăturării tatuajelor multicolore și tratamentelor dermatologice avansate. 

PicoWay are la bază  4 lungimi de undă (1064nm, 785nm, 730nm, 532nm) și din acest motiv este cel mai avansat echipament laser cu picosecundă disponibil pe piața de estetică medicală la nivel național și internațional.

Cele patru lungimi de unda laser sunt integrate cu cele mai avansate tehnologii de tratament si control, special dezvoltate de Candela Medical pentru dezvoltarea practicii de estetica medicala. Rezultatul este un aparat ce redefineste atat posibilitatile consacrate de tratament cu laser, cat si noile abordări in dermatologie si estetica.

 

Avantajele tehnologiei PicoWay

PicoWay reprezintă cel mai înalt nivel de excelență de pe piață în domeniul esteticii medicale, atât în eliminarea tatuajelor multicolore, în tratarea leziunilor pigmentare, cât și în remodelare cutanată. Avantajele tehnologiei PicoWay sunt următoarele:

Studii Clinice Extensive. Laserul PicoWay are  aprobare FDA pentru întreaga gamă de tratamente pe care le abordează. În urma testelor clinice s-a demonstrat o eficiență ridicată atât în eliminarea leziunilor pigmentare benigne, cât și a tatuajelor multicolore.

Timp foarte redus de recuperare. Tratamentele cu PicoWay durează, de regulă, 15-20 minute. Datorită tehnologiei Picosecond sunt țintite cu mare precizie și eficacitate numai zonele pigmentate sau tatuajele, țesutul înconjurător nefiind lezat. Acest lucru permite pacienților să revină la activitățile cotidiene imediat după tratament;

Efect Fotoacustic. Pulsurile ultrascurte ale laserului livrează energia necesară pentru a sparge și disperă pigmenții tatuajelor multicolore fără a încălzi pielea și țesuturile înconjurătoare. Astfel, se evită efectele negative ale ablației, iar pacienții pot reveni imediat la activitățile normale.

 

Sofwave – ce este și cum se diferențiază

Sofwave Medical reprezintă cea mai nouă și non-invazivă abordare pentru liftingul sprâncenelor, laxitatea pielii din zona gâtului și a țesuturilor submentoniere, precum și pentru îmbunătățirea liniilor și ridurilor faciale.

Sofwave are la bază tehnologia SUPERB™ Synchronous Ultrasound Parallel Beam (Unde Sincronizate & Paralele cu Ultrasunete) cu răcire integrată, permite tratamentul la nivelul dermului mediu, încălzind controlat țesuturile-tintă și stimulând astfel neocolageneza și neoelastogeneza, procese-cheie pentru a obține rezultatul de lifting nonnchirurgical dorit. Astfel undele de ultrasunete de înalta frecvență se propagă prin țesut și creează o serie de 7 zone termice geometrice unice în forma de cilindru 3D în derm. Efectul fracționat al ultrasunetelor creează un efect controlat, alungit și direcționat. În plus, se produce un efect de coagulare termică, la o adâncime de 1,5 mm în derm. Astfel, efectele benefice sunt obținute cu o penetrare minimă, asigurând în același timp că nu se produce nicio deteriorare a epidermei sau a structurilor de bază.

Încălzirea țesutului (60-70°C) stimulează producția de colagen și îl remodelează într-o direcție optimă în raport cu ridurile pielii, garantând astfel cel mai eficient vector de tratament.

Mecanismul de răcire integrat, Sofcool™ protejează epiderma și ajută la direcționarea energiei în zona medie a dermului.

Natura vectorială unică a tratamentului Sofwave augmentează efectul natural de vindecare prin neocolageneza și neoelastogeneza.

„Le mulțumim tuturor pentru încrederea acordată și pentru feedback-ul pozitiv despre tratamentele efectuate în clinica noastră și le promitem tratamente la cele mai înalte standarde în ton cu sloganul clinicii „Beautiful inside & out” – Dr. Mirela Susan, fondatoarea Clinicii Dermavision

 

Sofwave se diferențiază de celalalte tehnologii de pe piață prin:

– Tratament smart, dar simplu pentru piele

– Tehnologia zilnică pe piață cu unde multiple de ultrasunete oferă niveluri ridicate de acoperire cu fiecare impuls (tehnologia HIFU)

– Eficacitate dovedită clinic, aprobat FDA

– Tratament simplu, intuitiv și rapid

– Profil de siguranță excepțional

– Mecanism integrat de răcire a epidermei, Softcool

– Monitorizarea în timp real a temperaturii pielii

– Tratează toate tipurile de piele

– Nivel de satisfacție ridicat al pacienților

– Tratament non-invaziv, fără întrerupere a rutinei zilnice

– Tratament rapid aproximativ 60 de minute

– Rezultate de lungă durată

 

Despre Clinica Dermavision

Clinica Dermavision a fost fondată în anul 2010, numărul din ce în ce mai mare de pacienți, precum și dorința de a oferi și alte servicii de cea mai bună calitate conducând la extinderea structurii inițiale într-un concept integrativ care reunește mai multe specialități medicale responsabile de modul cum arătăm și cum ne simțim. Echipa Dermavision este alcătuită din profesioniști, medici care iubesc frumosul și cu empatie față de pacienți. Fie că vorbim de specialități precum dermatologie, chirurgie plastică, chirurgie generală și vasculară, endocrinologie, nutriție, cardiologie sau gastroenterologie specialiștii clinicii abordează sănătatea și frumusețea în mod integrativ, combinând talentul lor cu cele mai bune tehnologii și o grijă excepțională față de pacient.

Dermavision este singura clinică din România care deține tot portofoliul de lasere Candela. Un centru de excelență laser în dermatologie și estetică care îți propune să ofere de fiecare dată pacienților cele mai moderne, sigure și eficiente tratamente de pe piață.