Povestea Naturalness: produse de îngrijire bio, în perfectă armonie cu tot ceea ce te înconjoară

La finalul anului trecut s-a lansat în România un magazin online de produse cosmetice și de îngrijire bio, care reunește mai multe brand-uri cunoscute pentru certificările organice obținute.

După ce le-am aflat filosofia – “Embrace the nature” – ne-am împrietenit instant, iar acum vrem să-ți facem și ție cunoștință cu ei, deoarece credem că este important să păstrăm legătura cu natura, chiar și atunci când vine vorba despre produsele de îngrijire a corpului, sau de curățare a casei.

Naturalness contribuie prin produse, la atingerea unui echilibru natural. Aceștia aduc un suflu noi pe piața produselor certificate bio, tocmai prin faptul că reunesc atât produse destinate îngrijirii de zi cu zi a corpului (creme, balsamuri, măști, seruri hidratante, șampoane, săpunuri, geluri de duș etc.), produse cosmetice vegane, dar și produse de curățenie bio.

“Naturalness a apărut din dorința de a oferi o gamă completă de produse care să aducă echilibrul natural între protecție, îngrijire și eficiență, atât pentru corp, cât și pentru casă.” Cristian Farcaș, CEO Naturalness.

Ce este special la produsele enumerate? Acestea conțin ingrediente naturale în proporții de peste 70%, ceea ce ne-a convins încă de la început să avem încredere în filosofia de la care Naturalness a pornit, și anume ”Embrace the nature”. 

Pe site-ul Naturalness am găsit o gamă largă de produse pentru îngrijirea femeilor, a copiilor și a bărbaților, cu numeroase beneficii adaptate nevoilor fiecărei categorii, precum și o varietate de produse de curățat menite să protejeze casa, fără a afecta mediul înconjurător.

“Căutarea produselor pentru portofoliul ideal a început prin setarea unor criterii riguroase privind conținutul de ingrediente naturale și originea acestora, în selecția finală fiind cuprinse doar produsele care au un conținut cu peste 90% ingrediente de origine naturală și ingrediente bio, toate fiind certificate de organisme reputate.” Cristian Farcaș, CEO Naturalness.

Acestea sunt create special să ofere adevărate sesiuni de Natural Wellness, fiind gândite de așa natură încât să te poarte într-un ritual de înfrumusețare pur și sănătos, oferind totodată o stare de bine și de relaxare.

Dacă încă nu cunoști brand-urile prezente pe site-ul Naturalness, am pregătit o scurtă descriere care să-ți facă cunoștință cu ele și produsele lor.

Zuii Organic – Brand-ul a fost pionierat de esteticiana australiană Rose Beesey și a apărut în anii ’90, în țara ei de origine. Rose a constatat atunci că este necesară o dezvoltare a industriei de cosmetice în sensul apariției unor produse de make-up bio, pornind de la ideea că produsele ecologice fac pielea să arate incredibil. Astfel, primele produse Zuii Organic au fost cele cosmetice, iar gama s-a dezvoltat ulterior și în zona de îngrijire a corpului. 

ZUII

Lanzaloe – Produsele acestui brand vin direct din Insulele Canare. Acestea sunt pregătite prin extragerea de substanțe nutritive din planta de Aloe Vera, care provine din propria plantație ecologică de pe insula Lanzarote. Știm cu toții câte beneficii are planta de Aloe Vera, astfel încât produsele lor acoperă o gamă la fel de largă în ceea ce privește îngrijirea. Pe lângă produsele de calitate opținute de aici, plantațiile de Aloe Vera deținute de Lanzaloe au fost declarate Centru de Interes și Cultură pentru turiști, astfel că locul este vizitat anual de peste 90.000 de străini. 

LANZALOE

Nacomi – Produsele lor, extrem de populare la nivel internațional, sunt create din cele mai bune uleiuri presate la rece, unturi și extracte naturale organice. Acestea impresionează prin ambalaje colorate și prin arome apetisante asemenea dulcețurilor sau prăjiturilor, ceea ce oferă experiențe senzoriale inedite. Produsele Nacomi sunt indicate și persoanelor care au pielea sensibilă sau sunt predispuse la alergii. 

NACOMI

Naturativ – Un brand ce a luat naștere în anul 2013, din dorința fondatoarei Magda Hajduk de a le oferi consumatorilor produse premium, făcute din ingrediente naturale, care să ofere o îngrijire a pielii eficientă. Naturativ este deja un brand cu notorietate în zona Europei, iar combinațiile de ingrediente naturale ale produselor sunt în conformitate cu stilul de viață a omului modern.

NATURATIV

Only Bio – Brand care aduce în premieră în România atât produsele Only Bio, cât și pe cele curățare a acasei de la Only Eco, care au în componență 99% ingrediente naturale, create folosind tehnologii prietenoase cu mediul și ambalaje biodegradabile sau reciclabile. Produsele Only Bio sunt certificate bio, vegane și cruelty free, ceea ce înseamnă că nu folosesc ingrediente de origine animală și nici nu testează produsele pe animale. 

ONLY BIO ONLY ECO

Yope – Brand creează produse prietenoase cu oamenii, cu mediul și cu animalele. Pe lângă asta, Yope oferă o selecție de arome și ingrediente cu adevărat specială, care creează o experiență inedită în combinație cu design-ul jucăuș și colorat. 

YOPE

Aloe Plus Lanzarote – Este un brand care aduce în atenție produse de îngrijire pe bază de Aloe Vera, vegane și organice, certificate de către Institutul pentru Calitatea Produselor din sectorul Agri-Food (ICCA) Biosphere și Vegano.

ALOE PLUS

Ai încercat vreunul dintre brand-urile de mai sus? Care este preferatul tau?