Redescoperă Conferința de Leadership Feminin The Woman, prin ochii participantelor!

După mai bine de o săptămână, atmosfera și energia transmisă în cadrul Conferinței de Leadership Feminin The Woman încă se simt. Am întâlnit oameni minunați, de la speakeri la parteneri, colaboratori și participanți, care sprijină, prin prezența activă în cadrul acestui proiect, educația – factorul principal al dezvoltării și evoluției către cea mai bună variantă a fiecăruia dintre noi.

Feedback-urile femeilor, care au fost alături de noi, au fost copleșitoare și, deși am întâlnit persoane care activează în diferite domenii de activitate și au vârste diferite, mesajul a fost unul comun, cu o semnificație aparte, transpus prin 3 cuvinte: extraordinar, copleșitor, inspirațional.

Vă invit să redescoperim evenimentul împreună, prin ochii participantelor:

Indoors (96)

Diana, Nutriționist Dietetician: „Pentru mine este prima experiență de acest gen. Trebuie să recunosc că este puțin intimidant să fiu cu atât de multe femei într-o încăpere. În același timp, este foarte fain, ca să vorbim ca în Ardeal. Îmi place foarte mult și aș vrea să revin la astfel de evenimente. Aș vrea să văd ce se întâmplă în continuare.”

Oana, Designer bijuterii, proaspătă mămică: „Evenimentul este copleșitor, este foarte multă lume, nu m-am așteptat la asta, iar speech-urile sunt foarte motivaționale, în special al Maiei. Este primul eveniment The Woman la care am ajuns, prima ediție pentru mine. Mi se pare chiar organizat.”

Indoors (75)

Aissa, Nutriționst: „Am aflat lucruri foarte importante despre Cătălina Ponor, păcat că nu se promovează, astfel încât să auzim mult mai multe lucruri despre oamenii de la noi, care fac performanță. Mă bucur că am întâlnit-o aici. Ca organizare, îmi place, sunt foarte multe femei. Nu am mai văzut atât de multe femei într-un loc. Mi se pare că este foarte bine organizată conferința. Mie îmi place!”

Mălina, Agile Coach companie IT: „Îmi place foarte tare, e prima dată când sunt aici. Speakerii sunt la un alt nivel, în special Cătălina Ponor. Sper să fie cât mai multe femei din domeniul sportiv, care ne ajută să gândim asemenea ei, în sensul că, dacă ele pot depăși obstacolele fizice, și noi putem depăși orice obstacol. Îmi doresc din tot sufletul să se organizeze cât multe evenimente pentru femei!”

DWL (6)

Gabriela, Artisan Chocolatier: „Am o experiență minunată la conferință, îmi place foarte mult, oamenii sunt minunați, speakerii au fost pe măsura celor promise, sper să revin și data viitoare. Voi reveni și la anul. Sper să am parte de networking de calitate.”

Andreea, Office Manager: „Conferința este foarte bine organizată, foarte multă lume, am aflat niște lucruri interesante, niște idei extraordinare, pe care voi încerca să le pun în practică de acum înainte. Atmosfera este super! Ne simțim  foarte bine aici.”

Laura, Medic Stomatolog: „Un eveniment aparte, bine organizat, cu speakeri valoroși, care ne arată că orice vis poate fi atins, atunci când îți dorești cu ardoare. Prezența alături de un număr atât de mare de doamne și domnișoare din toate colțurile țării, dornice asemenea mie, de a face cunoștință cu tainele succesului, mă face să mă simt extraordinar și îmi trasează noi target-uri în evoluția profesională. Felicitări organizatorilor și mult succes mai departe!”

Indoors (32)

Maria, Glass Painter: „Sunt foarte inspirată! După primul panel am simțit așa o energie, toți invitații sunt extraordinari. Este a doua oară când vin și, cu siguranță, voi reveni. Eu am fost acum 4 ani și este o diferență extraordinară. Mi-am dorit să particip mai devreme, dar a apărut un pitic, iar acum stă cu bunica. Este o bucurie foarte mare că am reușit să revin. Este superb. Felicitări!”

Florina, Fotograf: „Particip de doi ani la Conferința de Leadership Feminin The Woman. Anul acesta mi-a plăcut foarte mult ambianța, colaboratorii și speakerii, iar în sală s-a simțit că toată lumea a fost cu sufletul la gură și a ascultat. A fost un eveniment reușit, tocmai pentru că s-a transmis sentimentul de leadership prin puterea exemplului personal.”

Indoors (92)

Stela, Manager Marketing: „O atmosferă extraordinară din care te inspiri foarte mult, pentru că eu personal nu am mai fost într-o comunitate cu atâtea femei. Este incredibil, aici vezi totul și descoperi totul. Ce aș mai putea adăuga este că îmi place ceea ce se dezbate, întrebările sunt foarte utile și într-adevăr evoluezi după o astfel de conferință, mental, fie psihologic, dar cumva te simți altfel și capeți și o încredere în ceea ce faci. Probabil în particular venim aici să descoperim sau să ne răspundem la anumite întrebări. Chiar mi-au venit niște idei!”

Viviana, Manager: „Conferința de Leadership Feminin The Woman a fost pentru mine ceva inedit, surprinzător să văd atâtea femei la un loc, fiind primul an în care particip la acest eveniment. Am ascultat povești de viață surprinzătoare, am văzut femei de la care ai ce învăța, cum e Iuliana Tudor, al cărei discurs mi-a plăcut cel mai mult. Am admirat relaxarea discursului Maiei, mi s-a părut că vorbește ca între prietene, e extraordinară! Conferința a fost bine organizată. Felicitări!”

Ne revedem cu drag la următorul eveniment marca The Woman!

Sursă foto: Florina Russu – Photographer For Educational Events.