Rezoluții de început de an pentru 2017

Oamenii sunt ființe schimbătoare, o caracteristică care ne însoțește toată viața. Cu toții vrem să schimbăm lumea și oamenii din jurul nostru, fără să ne dăm seama că totul începe cu noi și din noi.

O primă schimbare recurentă vine odată cu începerea fiecărui an nou prin alcătuirea rezoluțiilor sau setarea obiectivelor. Unii oameni își fac rezoluțiile pe următorul an încă din luna decembrie, alții le lasă pe ajunul anului nou sau în primele zile din luna ianuarie. Cert este că în fiecare an avem alte așteptări de la noi și asta ne motivează să începem anul cu fruntea sus. Această tradiție este foarte comună în vest și în unele țări din est.

Obiectivele personale, de obicei le păstrăm doar pentru noi și pot să fie diferite de la caz la caz, însă cele profesionale cer schimbarea unor obiceiuri sau comportamente.

Oamenii de sucess, aflați în funcții de conducere, pun foarte mare accent pe dezvoltarea personală și pe oamenii din jurul lor. Obiectivele personale se împletesc și transcend această barieră înspre profesional. Pentru inspirația listelor am căutat obiectivele unor oameni de succes din companii mari.

Debbie Sterling, CEO GoldieBlox

debbie-sterling-ceo-of-goldieblox-wants-to-mentor-young-women-interested-in-stem

,,În 2017 vreau să dedic mai mult timp mentoratului femeilor tinere care sunt interesate de STEM și antreprenoriat. Tindem să credem că nu avem destul timp și de aceea nu putem să creștem oameni pe lângă noi. De fapt, trebuie să fii proactiv și să îți găsești timp să faci lucrurile care sunt importante pentru tine și care îți fac plăcere.”

Bethenny Frankel, fondator Skinnygirl

bethenny-frankel-skinnygirl-founder-wants-to-do-the-best-she-can-each-day

,,Obiectivele nu trebuie să fie setate prea sus sau prea drastic. În fiecare zi putem să facem câte ceva, cât de mic, care să contureze scopul final. Dedică timp în fiecare zi să faci ceva cât de mic.”

Sara Blakely, fondator Spanx

sara-blakely-founder-of-spanx-would-like-to-help-empower-women

,,Odată cu lansarea cărții mele The Belle Art Project, am intrat în comunitatea Instagram pentru a-mi promova proiectul și a conștientiza femeile în legătură cu sănătatea lor în timpul sarcinii.

Pentru 2017 aș vrea să folosesc această platformă și notorietatea mea pentru a ajuta ONG-urile care sprijină femeile. Filantropia este un domeniu foarte frumos care nu se axează doar pe donații de bani.”

Kathryn Minshew, CEO&Fondator The Muse

kathryn-minshew-the-muse-ceo-and-founder-plans-to-continue-growing-her-brand

,,În 2017 vreau să gătesc mai mult, să cresc The Muse în continuare și să merg măcar o dată pe lună la o piesă de teatru.

Din punct de vedere profesional, ne-am dublat echipa anul trecut, iar acum vrem să investim mai mult în acei oameni noi, ca să ne creștem valoarea echipei și a brandului.”

Stephanie March, actriță&filantrop

stephanie-march-actor-philanthropist-and-cofounder-of-rouge-new-york-would-like-to-write-a-book

,,Îmi place să alerg la maratoane – dacă te lauzi la oameni că faci asta trebuie să le dovedești. Prietenilor mei le-am spus de mult că vreau să scriu o carte, e timpul să mă țin de acea promisiune și să le dovedesc atât lor cât și mie acest lucru.”

By Cristiana Techereș

Sursă articol: Businessinsider.com

Surse foto: Businessinsider.com, blog.instant.ly