Rhea Costa, primul brand românesc inclus oficial la Săptămâna Modei din Milano

Rhea Costa, brand de modă lansat de designerul Andreea Constantin, devine primul brand de modă din România inclus de către Camera Nazionale della Moda Italiana în calendarul oficial la Săptămâna Modei de la Milano.

demi-lovato-0068

Brandul românesc va fi pe podium alături de firme cunoscute precum Alberta Ferreti, Ermanno Scervino, Fendi, Gucci, Vionnet, Giorgio Armani sau Prada, potrivit agenției de presă Mediafax.

anousheh-ansari-0064

Rhea Costa va prezenta colecţia Primăvară/Vară 2018 în cadrul unei expoziţii speciale, pe 21 septembrie:

,,Includerea de către Camera Nazionale della Moda Italiana în calendarul oficial al Săptămânei Modei de la Milano este un pas firesc în parcursul Rhea Costa, după doar 5 ani în care colecţiile noastre au fost o prezenţă constantă, sezon de sezon, în magazine selecţionate din Italia. Prezentarea colecţiei în Milan Fashion Week mă bucură enorm, în aceeaşi măsură în care o face feedback-ul primit de la femei din întreaga lume care aleg creaţiile mele pentru felul în care se simt atunci când le poartă: feminine şi puternice., a transmis Andreea Constantin, designerul şi fondatorul Rhea Costa.

catherine-zeta-jones-0066

Rhea Costa este un brand românesc lansat în 2009. A devenit un brand căutat și în afara României, rochiile produse fiind alegerea vedetelor internaționale pentru covorul roșu sau alte apariții publice. Printre vedetele internaționale care au purtat cel puțin o dată o creație Rhea Costa se numără Catherine Zeta-Jones, Kate Beckinsale, Ciara, Gigi Hadid, Emily Ratajkowski, Demi Lovato și Kelly Rowland.

ciara-0048

By Loredana Bertișan – Editor Contribuitor The Woman

2

Loredana este de profesie jurnalist, cu experiență de peste cinci ani în domeniu. A lucrat pentru mai multe publicații locale și naționale și a urmat mai multe stagii de formare în domeniu atât în țară, cât și în străinătate. Este absolventă a Departamentului de Jurnalism din cadrul Universității ,,Babeș-Bolyai”. Pe parcursul studiilor a descoperit că are o pasiune pentru partea de social și voluntariat, așadar a creat comunitatea Art4Education prin care se ocupă de campanii caritabile pentru copiii din satele României.

Sursa foto: www.freepik.com; www.rheacosta.com