Rochiile de nuntă – reinventează romantismul cu ținuta perfectă

Nu-ți vine nici o idee legată de ținuta pe care să o porți la următoarea nuntă? Alegerea noastră este rochia elegantă, iar în continuare o să-ți dezvăluim lucrurile la care ar trebui să fii atentă. Aceste aspecte o să te ajute să te distrezi până în zori!

O rochie de nuntă este cea mai ușoară si mai eficientă soluție. Evidențiază formele, pune accent pe punctele forte ale figurii și este elegantă și foarte feminină. Desigur, condiția este să găsești creația care să îți câștige inima. Cum să procedezi? În labirintul care conține sute de modele, este atât de ușor să te pierzi. Nu-ți face griji – mai jos găsești componentele pentru o rochie de nuntă perfectă, în care cu siguranță nu te vei simți mohorâtă.

 

Culori pastelate

În cazul în care nu este potrivit să apari în alb (doar dacă ești mireasa, atunci te poți simți justificată ) nuanțele de pastel sunt o alternativă bună pentru toți fanii de culori strălucitoare și fetele care urmează tendințele nunții. Culorile întunecate, tafta grea și satinurile strălucitoare, sunt lucruri pe care vă recomandăm să le îndepărtați din dulap. O creație fermecătoare și delicată, în nuanțe de roz, liliac, bej sau albastru este chintesența unui aspect romantic și feminin.

 rochie-nunta-Answear-07 rochie-nunta-Answear-06 rochie-nunta-Answear-02

 

Tu și dantela

Cui nu-i place dantela și nu admiră frumoasele motive brodate? Acum vă puteți arăta dragostea pentru acest tip de ornament și țesături, alegându-le pentru nuntă. În combinație cu o culoare deschisă, vei obține o stilizare elegantă, dar nu și kitsch. Chiar și un mic element va schimba fiecare creație! Puteți alege cea mai eficientă versiune, adică o rochie realizată în întregime din dantelă. Sau puteți alege o formă mai subtilă cu fluturi de dantelă sau mâneci brodate. Orice opțiune va arăta minunat!


rochie-nunta-Answear-04

rochie-nunta-Answear-03

 

Lungimea midi

Atenție, în acest sezon purtăm doar rochii midi, acesta fiind trendul impus de majoritatea vedetelor. Lungimea midi creează iluzia alungirii și te face să pari mai elegantă, cu o postură perfectă. În același timp, rochia midi este mai confortabilă decât popularul maxi și se mulează perfect la dans. Asigurați-vă că alegeți tocurile și bijuteriile discrete și iubiți-vă look-ul. Acest lucru se va vedea întreaga seara!

 rochie-nunta-Answear-05

 

Surse foto: Answear.ro